locked
OEM VisualStudio 6 mediapotlas (kicsit off, sorry) RRS feed

 • Question

 •  

  Tiszteletem a kollegaknak!

   

  Azutan erdeklodnek, hogy volt-e valakinek szerencsetlensege atelni a subjectben szereplo esetet?

  Kicsit bovebben:

  Jelenleg egy Visual Studio 6.0 professional OEM licence-szel rendelkezem, megvan az adasveteli, EULA, COA, de a cdk nincsenek meg. Kerdeztem a helyi certified ms partnert, de nem tudott mit csinalni, nem is tudta, hogy naluk, mint ms partner lehet ilyet csinalni...

  Valaszokat elore is koszonom.

  Wednesday, September 26, 2007 5:27 PM

All replies

 • És neked ki mondta, hogy helyi MS partnernek kellene bármit is csinálnia? Ez egy OEM cucc. Azt a céget kell megkeresni akitől vetted.

   

  http://support.microsoft.com/kb/326246/#OEM

  Wednesday, September 26, 2007 5:59 PM
 •  

  Tiszteletem!

   

  Az a lagy, kellemes noi hang, aki a telefonban hozzamszolt. (Ha esetleg valaki tudja, hogy mi a privat szama, azt is megkoszonnem)

  Amugy akitol vettem anno, az megszunt.

   

  Wednesday, September 26, 2007 6:05 PM
 • Hivatalos MS support mondott ilyet? Volt már, hogy tévedtek. Big Smile Egyébként a megszűnt cégek esete is ott van az oldalon, csak az a bökkenő, hogy persze Európára nincsen nekik űrlapjuk, az oldal ahová irányít az pedig nem túl informatív. Ez ilyen 22-es csapdája helyzet, mert OEM-el nem nekik kellene foglalkozni, de mivel megszűnt a cég ezért meg mégis kellene valamit küldeni. Hívogatni kell őket amíg nem mondanak okosabbat. Big Smile

   

   

   

  Wednesday, September 26, 2007 6:17 PM
 • Igen, MS support... Volt mar veluk problemam, hogy 30 perc utan windows licencenel azt mondtak, hogy "igen, ize... hat talan!".

  Akkor probalkozom.

  Koszonom a segitseget!

  Wednesday, September 26, 2007 6:38 PM