locked
Secondary Site Installation ~~~SCCM 2012 RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    My secondary site MP issue its critical showing in system status> site status and size 0 bit, 

    If my MP not properly install then should i reinstall my secondary site ???

    or we have another option ?

    Everything went well but got one fatal error ,

    Fatal MSI Error - mp.msi could not be installed

    When I tried manually bin>x64>mp.msi its showing below error

    internet information services web support is either not installed or not configured correctly

    Tuesday, December 3, 2013 6:53 AM

All replies

  • i have already done all the task
    Tuesday, December 3, 2013 2:56 PM
  • You need to check the configuration Of IIS and make sure it meets the prerequisite of installing Management Point.

    Juke Chou

    TechNet Community Support

    Tuesday, December 3, 2013 4:14 PM
  • All the prerequisite installed BITS enable, created webdev rule,..

    Any thing else ?? 

    Wednesday, December 4, 2013 6:30 AM
  • Hi,

    Please post the msi setup log to Skydrive and provide the link here.


    Juke Chou

    TechNet Community Support

    Wednesday, December 4, 2013 1:33 PM
  • MPmsi.log

    Property(S): OutOfDiskSpace = 0
    Property(S): OutOfNoRbDiskSpace = 0
    Property(S): PrimaryVolumeSpaceAvailable = 75453184
    Property(S): PrimaryVolumeSpaceRequired = 53862
    Property(S): PrimaryVolumeSpaceRemaining = 75399322
    Property(S): INSTALLLEVEL = 1
    Property(S): CcmAdministratorsGroupName = Administrators
    Property(S): CcmUsersGroupName = Users
    Property(S): CcmCreatorOwnerAccountName = CREATOR OWNER
    Property(S): PrimaryVolumePath = C:
    Property(S): SOURCEDIR = C:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\x64\
    Property(S): SourcedirProduct = {AC83C914-2092-441A-9FF1-68FAF0B720B4}
    Property(S): LASTSTATESERIALNUM = 0
    Property(S): CCMHTTPSPORT = 443
    Property(S): CCMHTTPSSTATE = 0
    Property(S): CCMHTTPPORT = 80
    Property(S): ProductToBeRegistered = 1
    MSI (s) (74:9C) [13:08:42:047]: Note: 1: 1707
    MSI (s) (74:9C) [13:08:42:047]: Product: ConfigMgr Management Point -- Installation operation completed successfully.
    MSI (s) (74:9C) [13:08:42:047]: Windows Installer installed the product. Product Name: ConfigMgr Management Point. Product Version: 5.00.7804.1300. Product Language: 1033. Manufacturer: Microsoft Corporation. Installation success or error status: 0.
    MSI (s) (74:9C) [13:08:42:047]: Deferring clean up of packages/files, if any exist
    MSI (s) (74:9C) [13:08:42:047]: MainEngineThread is returning 0
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:063]: RESTART MANAGER: Session closed.
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:063]: No System Restore sequence number for this installation.
    === Logging stopped: 12/4/2013  13:08:42 ===
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:063]: User policy value 'DisableRollback' is 0
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:063]: Machine policy value 'DisableRollback' is 0
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:063]: Incrementing counter to disable shutdown. Counter after increment: 0
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:063]: Note: 1: 1402 2: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Rollback\Scripts 3: 2
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:063]: Note: 1: 2265 2:  3: -2147287035
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:063]: Note: 1: 1402 2: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Rollback\Scripts 3: 2
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:078]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied.  Counter after decrement: -1
    MSI (s) (74:88) [13:08:42:078]: Destroying RemoteAPI object.
    MSI (s) (74:6C) [13:08:42:078]: Custom Action Manager thread ending.
    MSI (c) (8C:54) [13:08:42:094]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied.  Counter after decrement: -1
    MSI (c) (8C:54) [13:08:42:094]: MainEngineThread is returning 0
    === Verbose logging stopped: 12/4/2013  13:08:42 ===

    Thursday, December 5, 2013 11:58 AM
  • maybe i'm missing something, but the log on the dup thread shows:

    <12/04/13 13:08:42> mp.msi exited with return code: 0
    <12/04/13 13:08:42> Installation was successful.
    <12/04/13 13:08:42> ~RoleSetup().

    and this thread shows:

    MSI (s) (74:9C) [13:08:42:047]: Product: ConfigMgr Management Point -- Installation operation completed successfully.

    What's the problem?

    Thursday, December 5, 2013 12:52 PM
  • My issue below..

    1)system not receiving client on secondary site only 5 system got client which is showing inactive.

    2)MPcontrol.log not showing on secondary site.

    3) MP component critical showing under system status. 

    Thursday, December 5, 2013 7:38 PM
  • hi fernsantos,

    Any suggestion???

    Saturday, December 7, 2013 6:50 AM