none
pics disappear on IE9, but not firefox or chrome RRS feed

  • Question

  • Short description of problem:

    I have two blogs:

    www.solvemyconflict.com 
    www.martinoilwholesale.com 

    The image in the upper-left corner of the navigation strip disappears on IE, but not on Firefox or Chrome

    It looks like you are having CSS issues with IE9. IE9 behaves correctly when the developer tools are activated. 

    Why? Is there a quick fix for this?

    Saturday, February 4, 2012 6:04 PM

Answers

  • oh, sorry, removing:

     

        <meta content='IE=EmulateIE7' http-equiv='X-UA-Compatible'/>

     

    works.  thx.

    • Proposed as answer by Arthur Xie Monday, February 6, 2012 5:45 AM
    • Marked as answer by Leo HuangModerator Friday, February 24, 2012 7:45 AM
    Saturday, February 4, 2012 7:44 PM

All replies

  • Hi,

    did this issue start after you added the Google + button to your site?

    the quick fix is to remove your x-ua emulate IE7 meta tag. It appears that you do not need it although I cannot validate your page markup.

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A//www.martinoilwholesale.com/

    Turn off the following server configuration to allow the w3 validation spider to access your site.

    X-XSS-Protection: 1; mode=block

    The root cause appears that The Google + button has some bugs in it.

    I've filed a bug report to developer.google.com

    Regards.


    Rob^_^
    Saturday, February 4, 2012 6:50 PM
  • hi, thx 4 help,

    the site is hosted by blogspot.com & the google+ has always been there.

    so, there's no html code that i can add to the page for a quick fix?

    Saturday, February 4, 2012 7:40 PM
  • oh, sorry, removing:

     

        <meta content='IE=EmulateIE7' http-equiv='X-UA-Compatible'/>

     

    works.  thx.

    • Proposed as answer by Arthur Xie Monday, February 6, 2012 5:45 AM
    • Marked as answer by Leo HuangModerator Friday, February 24, 2012 7:45 AM
    Saturday, February 4, 2012 7:44 PM
  • Hi,

    Can you please leave martinoilwholesale.com untouched for the next week...

    I have passed the link on to some other experts to have a look at the Google + button issues.

    thx.


    Rob^_^
    Saturday, February 4, 2012 8:06 PM
  • oh, sorry, removing:

     

        <meta content='IE=EmulateIE7' http-equiv='X-UA-Compatible'/>

     

    works.  thx.


    Hi,

    your web site is also using the Lightbox shims... I think there may be other issues/dependencies that the above fix will break.

    If you can leave http://www.martinoilwholesale.com/ as is for a while, it will allow some more experts to have a look at it on Monday when they are back at work.


    Rob^_^
    Saturday, February 4, 2012 8:15 PM
  • sure, done, thx
    Saturday, February 4, 2012 8:34 PM
  • thats Monday USA western time. thx.
    Rob^_^
    Saturday, February 4, 2012 9:20 PM