locked
problem with configuring NPS RRS feed

  • Question

  • hello everyone,

    i'm trying to configure NPS.

    what i did is next:

    1. NPS01 deployed and configured Network Policy Service

    2. DHCP01 configured one scope for NAP use (it is separate server)

    3. deployed GPO and assigned to specific OU.

    afterall something is not ok...

    i read several manuals but those services are always configured on same machine...

     

    Question:

    when DHCP is dedicated from NPS, how i have to configure?

    Tuesday, November 15, 2011 3:21 PM

Answers

All replies

  • Hi Costa,

     

    Thanks for posting here.

     

    It seems we are having issue to configure DHCP to work with NAP , it is hard to determine the root cause with current information you provide ,could you discuss more ? and we may take look the descriptions in the blog post below to ensure everything are in correct:

     

    Configuring Custom NPS Policies Per DHCP scope

    http://blogs.technet.com/b/teamdhcp/archive/2008/05/28/configuring-custom-nps-policies-per-dhcp-scope.aspx

     

    For more information please refer to the document below:

     

    Step-by-Step Guide: Demonstrate NAP DHCP Enforcement in a Test Lab       

    http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=2409

     

    thanks.

     

    Tiger Li


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.
    Wednesday, November 16, 2011 7:15 AM
  • Evening Tiger Li,

    Thanks for your reply. It really helped me to solve this problem...

    thanks a lot :)


    Costa Curta
    Wednesday, November 16, 2011 1:57 PM