locked
Client issues on servers RRS feed

  • Question

  • I am seeing some weird things.  

    we have pki set up for encrypted communication.

    I have 8 servers that live on a certain vlan.  This Vlan is called out in my boundries.

    3 of the servers that installed the client, sees the correct cert and communicates back to the site server.

    the other 5 i manually installed the client.  Opening Configuration Manager client on the server the Client Cert says "NONE".  The Connection Type is "Currently Internet".

    Also, on my SCCM server if i search for the clients i should at least be able to find them and have it show that the client isn't installed.  The SCCM server doesn't even see these 5 servers though???  We do a discovery nightly.  

    The location services log has the following errors.

    Failed to resolve 'SMS_SLP' from WINS LocationServices 3/19/2015 7:21:47 AM 35160 (0x8958)
    Unable to find lookup MP(s) in Registry, AD, DNS and WINS LocationServices 3/19/2015 7:21:47 AM 35160 (0x8958)
    LSIsSiteCompatible : Failed to get Site Version from all directories LocationServices 3/19/2015 7:21:52 AM 35160 (0x8958)


    • Edited by thedietz Thursday, March 19, 2015 12:32 PM
    Thursday, March 19, 2015 12:18 PM

Answers

  • How did you install the client (command line)? What does ClientLocation.log, LocationServices.log, CertificateMaintenance.log and ccmmessaging.log tell?

    Torsten Meringer | http://www.mssccmfaq.de

    • Proposed as answer by Joyce L Monday, March 23, 2015 8:03 AM
    • Marked as answer by Joyce L Monday, March 30, 2015 9:10 AM
    Thursday, March 19, 2015 12:36 PM