locked
2003 R2 domain + central store RRS feed

 • Question

 • Sziasztok!
   
  Adott egy 2003 R2 domain egyelőre xp kliensekkel és gpo beállításokkal. Elkezdenek beszívárogni a viista majd win7 kliensek :-) és ezzell kapcsolatba szeretnék kérdezni.

  Az villágos , hogy létre kell hozni egy central store-t ahova nyelvenként fell kell teni az új gpo filokat az admx-eket, az is világos hogy a vista policy beállításokat vistas vagy 2008 gépről tudom szerkeszteni. De mi lesz az edigi policy beállításokkal pl, Windows update, explorer,office..stb.? Újra bekell állítanom mindent vagy importálja az adm-ek ből? XP-k továbra is az adm-et használnák, vagy mivel telepítve van a admx használatát léhetövé tevő update ők is a central storet hazsnálnáják?

  válaszokat is előre köszönöm
  Saturday, August 8, 2009 8:15 AM

Answers

 • Az ADM/ADMX állományok nem tartalmaznak beállításokat, csak azért kellenek, hogy szerkeszteni lehessen a házirendeket. Ezért a beállítások semmit nem változnak. A csoportházirend feldolgozásának tekintetében az ADM/ADMX semmit nem számít. Egyébként a Central Store egyáltalán nem kötelező csak azért mert Vista kliensek vannak, persze hasznos. 
  • Marked as answer by Dragi Saturday, August 8, 2009 11:10 AM
  Saturday, August 8, 2009 8:27 AM