none
Windows XP Image Deployment - Password Problem RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    We have Windows XP image for deployment.

    The task sequence deploys the image to a workstation but have two problems.

    1)

    The Administrator password... You cannot log into Windows with the password set for the 'local Administrator account. This has been set at the time of adding the Operating system and is enabled.

    It has also been set in customsettings.ini and also in the unattended.txt... No avail. Has something been missed?

    The machine can add to the domain and be accessed via a domain username and password...

    2)

    Windows Firewall appears to stay on. In a Windows 7 deployment this would be changed in the unattended.xml, where is the setting in Windows XP?

    Thanks in advance.

    Tuesday, March 11, 2014 9:37 PM

Answers

  • Is it possible that you set the password in the image? and is different?

    Is the local administrator account disabled?

    Do you join a domain? DOes it have any Group Policy that sets/modifies the administrator account?

    Have you tried using the machine without joining to the domain?


    Keith Garner - keithga.wordpress.com

    Wednesday, March 12, 2014 10:52 PM
    Moderator

All replies

  • Is it possible that you set the password in the image? and is different?

    Is the local administrator account disabled?

    Do you join a domain? DOes it have any Group Policy that sets/modifies the administrator account?

    Have you tried using the machine without joining to the domain?


    Keith Garner - keithga.wordpress.com

    Wednesday, March 12, 2014 10:52 PM
    Moderator
  • Hi Keith,

    I will try the last option in the morning.

    Other options I don't believe are the problem.

    I'll feedback shortly.

    Thanks,

    Sunday, March 16, 2014 8:56 PM