locked
Windows 7 RRS feed

 • General discussion

 • Sziasztok!

  A Windows 7-em van, és az a problémám, hogy ha például a you-tube-on akarok nézni videót nem engedi.Adobe Flash Player-t kéri, ami van is a gépen 9-es, és ha honfoglalós játékkal szeretnék játszani ott is kéri a telepítését.Így nem tudok a neten ezzel játszani és megnézni a videókat sem. Miért van ez?Mit kell tennem,hogy meg tudjam ezeket nézni?Mi lehet a probléma?

  Köszönöm a segítséget.
  Monday, January 4, 2010 4:41 PM

All replies

 • És annak a böngészőnek a bővítményei közé is fel van telepítve, amelyikkel a youtube-ot (vagy a honfoglalót) látogatod?

  Egyébként, akár IE-t használsz, vagy akár Firefox-ot, az Adobe Flash Player-t úgy kell telepíteni, hogy egyik se fusson.
  Telepítéskor a flash telepítője pedig rá fog kérdezni, hogy melyik böngésző(k)be "integrálja" bele.

  Én FF-t használok már egy jó ideje, így azt ismerem jobban.
  Abban így tudod ellenőrizni, hogy rá lett-e telepítve a flash: Eszközök - Kiegészítők - Bővítmények - ha itt nem találod a shockwave flash-t, akkor tényleg telepíteni kell.

  IE-ben: Eszközök - Internetbeállítások - Programok - Bővítmények kezelése - "Megjelenítés"-nél válaszd a "Minden bővítmény"-t. Ha itt nem találod a shockwave flash-t, értelemszerűen telepíteni kell.

  A többi fajta böngészőt nem ismerem.
  Monday, January 4, 2010 7:38 PM
 • Sziasztok.Az a problemam lenne h Windows 7 alatt amikor bekapcsolo ma szamitogepet az internet nem mukodik, az aktiv halozathoz megis bejon az interneteleres "otthoni halozat" es egy nem aznositott "nyilvanos halozat" de megsem mukodik az internet.Es csak ugy tudom mukodesbe hozni h kihuzom a halozati kabelt es ujrainditom a szamitogepet es utana visszadugom a halozati kabelt! Es ezek utan tokleletesen mukodik. De ezt a muveletet minden inditaskor meg kell ismetelnem mert maskeppen nincs internet!Ezutan mar az aktiv halozatokhoz csak az "Otthoni halozat" jon be es igy mukodik.:(

  Pls segitsetek!:( ( Elore is egy nagy nagy THX aki tud segiteni ;)


  Monday, January 4, 2010 8:24 PM
 • Szili: jo lenne minden kerdesnek kulon szalat nyitni. Amugy nincs ket halozati csatlakozasod? Mondjuk wifi/vezetekes, vagy mobilinternet, vagy barmi?

  A.
  Tuesday, January 5, 2010 7:09 AM