none
Problem creating PWA Site (Status stays at Provisionning Databases) RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I followed the instructions on how to setup a test environment for Project Server 2010 as described in the technet articles and videos. 

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff426870.aspx

    Everything went well until I get to the creation of the PWA site.  I see the DBs are created in SQL but the status stays at "provisionning databases" in Project Server. Even after several hours, nothing happening.  Any idea where I should look?  There's nothing in the Event viewer, no errors or warning.

    Thank you

    Monday, October 25, 2010 2:10 PM

Answers

  • Hi PatLap,

    Check the ULS logs:
    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web server extensions\14\LOGS

    I hope this helps,
    Hans


    My EPM blog: Projectopolis
    • Marked as answer by PatLap Wednesday, October 27, 2010 1:31 PM
    Monday, October 25, 2010 2:33 PM
    Moderator

All replies

  • Hi PatLap,

    Check the ULS logs:
    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web server extensions\14\LOGS

    I hope this helps,
    Hans


    My EPM blog: Projectopolis
    • Marked as answer by PatLap Wednesday, October 27, 2010 1:31 PM
    Monday, October 25, 2010 2:33 PM
    Moderator
  • Hi PatLap

    Refresh the browswer and see if the status changes.

    Cheers


    Michael Wharton, MBA, PMP, MCT, MCSD, MCSE+I, MCDBA
    www.WhartonComputer.com
    Wednesday, October 27, 2010 1:33 PM
    Moderator