locked
Exchange connector to Office 365 RRS feed

  • Question

  • Dears,

    I am beginner to SCSM, so please forgive my non professional questions.....

    I am trying to connect my Service Manager to Office 365, and I have below questions

    1. In general settings > Enter one or more active directory: I added my local domain (John.Lab) Is this correct?
    2. In server settings > Use Auto discovery: I did not check it Is this correct?
    3. In server settings > Exchange Server URL, I added: "https://pod51036.outlook.com/EWS/Exchange.asmx" is this correct or do I have to add: https://pod51036.outlook.com/owa?
    4. In server settings > User impersonation  can I use this settings to link it with my IR since I am using office 365? "actually this is the main reason for my exchange connector?
    5. In server settings  > Run as account: can I use a domain user account which does not have Mailbox and mail address?

    Thank you

    Monday, June 16, 2014 10:00 AM

Answers

  • Hi,

    1. This is correct

    2. This is correct

    3. This looks good. Otherwise, try https://outlook.office365.com/EWS/Exchange.asmx

    4. No. You must not check this option.

    5. You have to create a separate Run As account. The username would be [Office 365 Domain]\[Office 365 User Name], and the Password. SCSM will not be able to validate the credentials, however you can still accept it.

    HTH,

    Dieter

    • Marked as answer by Jean M Monday, June 16, 2014 6:55 PM
    • Unmarked as answer by Jean M Monday, June 16, 2014 6:55 PM
    • Marked as answer by Jean M Friday, June 20, 2014 8:41 PM
    Monday, June 16, 2014 11:17 AM