locked
Symantec Endpoint Protection incompatible with Win7? RRS feed

  • Question

  • I had Symantec Endpoint Protection running under Vista Ultimate.  Upgrading to Win7 i get a message that SEP's "Confidence Online Utility Driver" has been disabled because it may create stability problems.  Symantec says they're working on it. In the meantime? Are end users are still protected?  No answer from Symantec.  Is there a Microsoft soluition?
    Saturday, November 7, 2009 5:24 AM

Answers

All replies

  • so do i
    Saturday, November 7, 2009 2:17 PM
  • Hi Craig,

    Symantec Endpoint Protection is compatible with windows 7.Please check the below link.

    http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/Search.aspx?type=Software&s=Symantec%20Endpoint%20Protection

    Because of compatibility issues, the currently provided versions of Symantec Endpoint Protection do not install properly .To install Symantec properly on Windows 7,you can follow the below link wherein the steps are mentioned in clearly.

    http://kb.wisc.edu/helpdesk/page.php?id=12029

    SEP 11.0.5 is also released. If you have the serial number for the SEP you can use it in the below link.

    https://fileconnect.symantec.com/licenselogin.jsp?localeStr=en_US

    Please check the below link for further detials.

    http://snydersoft.com/2009/09/23/windows-7-and-symantec-endpoint-protection/

     If you have SMP 11.0.2 you need to call Customer care and can ask for a serial number to download SEP 11.0.5.

    Thanks,

    Saraga Mala

    NOTE - Disclaimer

    The links in this message may lead to third-party Web sites. Microsoft provides third-party resources to help you find customer service and/or technical support resources. Information at these sites may change without notice. Microsoft is not responsible for the content at any third-party Web sites and does not guarantee the accuracy of third-party information.

    • Proposed as answer by saraga mala Monday, November 9, 2009 5:07 PM
    • Marked as answer by Nicholas Li Friday, November 20, 2009 3:49 AM
    Monday, November 9, 2009 5:06 PM
  • Hi Saraga,

    I tried the link with the steps to solve the problem and its broken.

    Couldo you please suggest another way to fix the problem.

    Thanks,

    Ubaldo Nieto

    Wednesday, April 8, 2015 4:08 PM
  • Hi,

    I am Chetan Savade from Symantec Technical Support Team.

    Do you have any open/closed case with Symantec support for this issue?

    Thanks,

    Chetan

    Thursday, April 9, 2015 4:04 PM
  • Hi Chetan,

    No I do not.

    Can you help me?

    Thanks

    Ubaldo

    Thursday, April 9, 2015 4:14 PM
  • Prior to make OS upgrade had you uninstalled SEP? If performed a fresh install does it work?


    Friday, April 10, 2015 11:01 AM