locked
servers are not synchronized with MP in SCOM 2012 RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    I am facing issue with servers are not synchronized with MP ,As I noticed few Citrix server are not listing Citrix related monitors in its health explorer.

    How to solve this problem Please help.

    Whith Regards ,

    Moeenahmed.

    Wednesday, May 15, 2013 8:24 AM

Answers

  • Solve the script/wmi errors of those servers and don't ignore them (this is in general).

    Pretty sure you'll have:  .\root\citrix provider load failure alerts in scom about those servers. (citrix has crappy support for their wmi classes)


    Rob Korving
    http://jama00.wordpress.com/



    • Edited by rob1974 Wednesday, May 15, 2013 11:28 AM
    • Marked as answer by Yog Li Tuesday, May 21, 2013 9:53 AM
    Wednesday, May 15, 2013 11:27 AM

All replies

  • Solve the script/wmi errors of those servers and don't ignore them (this is in general).

    Pretty sure you'll have:  .\root\citrix provider load failure alerts in scom about those servers. (citrix has crappy support for their wmi classes)


    Rob Korving
    http://jama00.wordpress.com/



    • Edited by rob1974 Wednesday, May 15, 2013 11:28 AM
    • Marked as answer by Yog Li Tuesday, May 21, 2013 9:53 AM
    Wednesday, May 15, 2013 11:27 AM
  • Hi Rob,

    I will check And get back to you.

    Thanks & Regards,

    Moeenahmed

    Wednesday, May 15, 2013 3:16 PM
  • Hi,

    As this thread has been quiet for a while, we assume that the issue has been resolved. At this time, we will mark it as "Answered" as the previous steps should be helpful for many similar scenarios.

    In addition, we’d love to hear your feedback about the solution. By sharing your experience you can help other community members facing similar problems.

    Thanks,


    Yog Li
    TechNet Community Support

    Tuesday, May 21, 2013 9:53 AM