locked
Sharepoint left Navigation is not showing for SSL configurd site RRS feed

  • Question

  • Hello All ,

    I have configured SSL to my exisiting sharepoint site .I have a list containg all the menu names.On the Home page my left navigation menus are configured from that list .for http site the left navigation is showing fine ( I mean it is taking data from the list and showing left navigation ) ,but it is not showing the left navigation in https site .

    Another problem is only default.aspx page is opening .When I am opening the aspx pages located in Pages library ...it is giving error "An unexpected error occured"

    Awaiting for the reply

    • Moved by Mike Walsh FIN Thursday, March 24, 2011 8:31 AM Not programming (From:SharePoint - Development and Programming (pre-SharePoint 2010))
    Thursday, March 24, 2011 7:25 AM

Answers

  • Hi SrinivasShahukaru,

     

    This problem maybe cause by different reasons. One of them is the left side navigation is defined in the Master page in the “PlaceHolderLeftNavBar” content place holder and templates for Web Part Pages shipped with SharePoint are overriding this content place holder and delete its content.

     

    But I can’t determine the cause of this problem from your description, “An unexpected error occurred” is just the general description of this issue, could you please post the detailed event log and error message here so that we can help you solve this issue more accurate.

     

    Thanks & Regards,

    Peng Lei

    • Marked as answer by David HM Tuesday, March 29, 2011 9:08 AM
    Friday, March 25, 2011 9:35 AM