locked
T-Mobile web'n'walk usb stick RRS feed

 • Question

 • Sziasztok!

  Az lenne a kérdésem,hogy sikerült-e valakinek beüzemelni a T-Mobile-os usb stick-et Win7 alatt. A driver és a web'n'walk manager is feltelepül, kapcsolódni is tudok, de a windows csak local only hálózatnak látja, és a net nem elérhető.
  Van valakinek esetleg valami tapasztalata?

  Tuesday, January 27, 2009 8:23 AM

All replies

 • Nekem megy, eddig nincs probléma!

  Tuesday, January 27, 2009 10:53 PM
 • Rádugod, telepíted csatlakozol és kész is?
  Nem tudom akkor nálam mi lehet a probléma.
  Wednesday, January 28, 2009 11:47 AM
 •  

  Nálam rendesen működik, igaz, hogy a legújabb angol driver van fent. Próbáld meg másik USB-re csatlakoztatni, ha nem segít, akkor írj egy e-mailt és szívesen elküldöm az én drivereim.
  • Proposed as answer by Jakcee Saturday, November 14, 2009 10:07 AM
  Wednesday, January 28, 2009 12:09 PM
 • Nekem sem megy, Bár nekem egy PCMCIA kártyám van.  

   

  Sunday, February 1, 2009 1:43 PM
 • Tegnap volt szerencsém 64bites Win7 7000 alatt kipróbálni...rádugtam usb-re(több usb porton is kipróbáltam), feltelepített magának vmit, de a web'n' walk manager ikont nem akarta felrakni... és netre sem ment ki...... létezik hogy frissebb driver kéne neki, illetve az x64 miatt ütközött nehézségekbe?
  Monday, February 23, 2009 6:07 AM
 • Probáld meg letölteni az újabb verziót a német T-Mobile-ról, abban benne van a 64 bites Vista támogatás és talán az megy jól W7 alatt is.
  Thursday, March 12, 2009 7:50 AM
 • Sziasztok!
  Sikerült valakinek végül működtetnie.
  Nekem 32-bites a Windows, de a program bár felmegy, viszont a driverek nem. 3db "Data Interface" marad mint ismeretlen eszköz.

  Nekem még a legelső nagy dobozos eszközöm van.
  Leszedtem egy újabbról a drivert. A Kasperski leszedése után fel is ment (találtam neten, hogy több vírusirtóval összeakad a telepítője).
  Viszont a driver nem ment így sem fel.
  Sőt egy Vista SP1-nél is ugyanezt csinálja. SP1 előtt még ment.
  Ha a telepítési könyvtárból kézzel próbálok valamiket összehozni (driver könyvtár) akkor 1-2 dolgot elfogad, 12 dologra pedig kék halált kaptam (persze mindig szól, hogy nem jó driver).
  A lényeg, hogy nem megy. Nem látja az eszközt a "web'n'walk Manager"

  Természetesen a gyártó oldaláról is leszedtem egy telepítőt, de azzal sem ment.

  Mit lehet tenni, mert mobilos fejlesztésekhez nagyon kellene, mert így tudok (tudtam) Operátori hálózaton keresztül a tesztekhez csatlakozni.

  Zoli

  Ui:
  Megoldódott. A T-M*bile titkosan a gépein tartogat a Web'*'Walk Box-hoz egy olyan drivert amin személyesen hajlandó feltenni az odaadott pendriverre és akkor már gond nélkül felismerte az eszközt. Csak azt nem értem miért nem teszik ki az oldalukra, mint némelyik külföldi T csoport tag.
  Zoli
  Wednesday, June 3, 2009 8:12 PM