none
Getting Error while applying group policy

    Question

  • hi, 

    i am applying a group policy to run the Power shell Script, at one domain its working and another domain that is on cloud is not working showing the error:-

    The answer will be appreciated.

    thanks,

    Roshan

    Monday, November 16, 2015 12:00 PM

All replies

  •  another domain that is on cloud is ...

    You mean it's Azure Active Directory?
     
    Not sure what your script looks like, the error message indicates that the command and parameter settings are incorrectly specific. Have you checked it in Group Policy Management Editor anyway?
     
    I'm not sure if there is any difference/specific configuration here about applying a script policy on a cloud domain. I'd also suggest to try in the dedicated Azure Active Directory for more professional responses:
     
    https://social.msdn.microsoft.com/forums/azure/en-US/home?forum=WindowsAzureAD
     
    The reason why we recommend posting appropriately is you will get the most qualified pool of respondents, and other partners who read the forums regularly can either share their knowledge or learn from your interaction with us. Thank you for your understanding.
     

    Regards,

    Ethan Hua


    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com

    Tuesday, November 17, 2015 5:42 AM
    Moderator
  • hi,

    The Policy has been applied to the client machine although the error resists on the domain controller. how to get it solved.

    thanks,

    Roshan

    Saturday, November 21, 2015 10:24 AM
  • The Policy has been applied to the client machine although the error resists on the domain controller.

    You mean the policy setting is applied on client machines and works as expected? Are you referring to "Azure Active Directory"?
     

    Regards,

    Ethan Hua


    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com

    Monday, November 23, 2015 5:20 AM
    Moderator
  • Can you also please share the detailed steps on how you deployed this? Maybe also share the powershell code and the parameters you assigned in GPO..
     
    Aravindhan Battepati

    Monday, November 23, 2015 5:24 AM