locked
Issue while integrating Exchange 2013 with ADFS RRS feed

  • Question

  • Environment Update: Exchange 2013 --> ADFS  --> Sophos Firewall ---> Internet


    Here i am trying to integrate Exchange 2013 with ADFS, i followed the below article but somehow i failed complete the configuration

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn635116(v=exchg.150).aspx#party

    Created a relying party trust and custom claim rules for Outlook Web App and EAC on ADFS, just as the way explained in the article

    In this setup, I am not using WAP in between Firewall and ADFS( i know this is not recommended but still this environment created for testing)


    Configured Exchange 2013 to use AD FS authentication

    $uris = @(" https://mail.contoso.com/owa/","https://mail.contoso.com/ecp/")
    Set-OrganizationConfig -AdfsIssuer "https://adfs.contoso.com/adfs/ls/" -AdfsAudienceUris $uris -AdfsSignCertificateThumbprint "88970C64278A15D642934DC2961D9CCA5E28DA6B"

    I am facing issue while procceding the below step

    Enabling AD FS authentication on the OWA and ECP virtual directories

    Get-EcpVirtualDirectory | Set-EcpVirtualDirectory -AdfsAuthentication $true -BasicAuthentication $false -DigestAuthentication $false -FormsAuthentication $false -WindowsAuthentication $false

    I am able to enabled ADFS Authentication for ECP directory but when I try to enabled ADFS Authentication for OWA it fails with the below error message 

    Please assist

    Friday, August 24, 2018 1:24 PM

Answers

  • At this stage, this is more of an Exchange thing... You might better results asking this question to the Exchange forums.

    Note: Posts are provided “AS IS” without warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to the implied warranties of merchantability and/or fitness for a particular purpose.

    Friday, August 24, 2018 1:29 PM