none
Timesheet does not return any data or grids RRS feed

  • Question

  • Hi,


    One of our associates is not receiving any data while accessing the timesheet. It is completely blank. No Grid. No Data. Even the Status bar is blank. And there are no errors with the browser.

    Snapshot attached.

    Found the below message in the verbose mode error logs. Please suggest any solution to resolve this issue.

    “Failed to determine definition for Feature with ID 'ce665a0d-f894-4d84-8de4-70ea5dd9899c'.  Skipping this feature for element querying consideration.”



    Regards Prasad


    Monday, September 2, 2013 1:21 PM

All replies

  • Have you tried editing the page, deleting the Timesheet Webpart and re-adding it?

    Prasanna Adavi,PMP,MCTS,MCITP,MCT http://thinkepm.blogspot.com

    Monday, September 2, 2013 10:06 PM
    Moderator
  • Hi Prasanna,



    Thanks for your reply.
    Yes, we did perform those steps but it did not solve the problem?
    Did you ever came across this issue?

    Regards Prasad

    Tuesday, September 3, 2013 10:53 AM
  • Prasad,

    Have this user access My timesheet page and delete current timesheet, also try if he can access his old timesheets


    Hrishi Deshpande – Senior Consultant DeltaBahn
    Blog | < | LinkedIn

    Please click Mark As Answer; if a post solves your problem or Vote As Helpful if a post has been useful to you.This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Tuesday, September 3, 2013 3:59 PM
    Moderator