none
Turn on TLS 1.0, TLS 1.1, and TLS 1.2 in Advanced settings and try connecting to https://ninite.com again. If this error persists, it is possible that this site uses an unsupported protocol. Please contact the site administrator

    Question

  • Hi, I’m new to TechNet so sorry if ive followed procedure!

    I’ve just setup 15 Windows 10 PC's in a new ICT at a Primary School. I’m trying to roll out software via ninite.com to save time but I’m getting the above error. Like others if install a different web browser like Chrome its fine. I’ve tried resetting IE 11 back to default and I’ve played around with the TSL and SSL settings under advanced till I’m blue in the face. I run light speed Rocket as my web-filter and I have no issues on any other OS or devices within school that i am aware of.  Issue Must be with IE and how it sees specific sites. 

    Any advice would be appreciated. 

    Apologies if this has been answered previously

    Mick



    • Edited by Mikehawo Tuesday, July 12, 2016 10:50 AM
    Wednesday, January 13, 2016 3:49 PM

Answers

All replies

  • Hi Mikehawo,

    I have received the message regarding to your issue. It seems that the Internet Explorer doesn't support the protocol of the website according to the error message. However, based on our test, we could access the website via TLS 1.2 on Windows 10 Internet Explorer 11.

    If you checked TLS 1.2 and the issue persisted, we would like to suggest you disable the add-ons and uninstall all the security software temporarily to test the issue.

    http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/manage-add-ons#ie=ie-11

    If it doesn't work, you need to turn off Internet Explorer feature and then turn it on to test.

    http://windows.microsoft.com/en-ca/windows/how-to-turn-internet-explorer-off

    Hope it will be helpful to you.

    Best Regards,

    Simon


    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Thursday, January 14, 2016 4:05 AM
    Moderator
  • Hi,
    We wonder if there is any luck your issue has been resolved, if you have found solution by yourself. We would appreciate it if you could share with us and we will mark it as answer.
    Wish you have a nice day.
    Best Regards,
    Simon

    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Wednesday, January 20, 2016 7:24 AM
    Moderator
  • Hi Simon, sorry for very late reply, I've been off work for a while. I will  test your advice when I'm at the school next and let you know. Many thanks!!!!

    Mick

    Tuesday, July 12, 2016 10:52 AM