locked
Exchange credential RRS feed

  • Question

  • Hello!

    Please tell me, how can I change the default credential, when I try to connect to another Exchange server from EMC?

    The probmlem is in the fact, that in my case, the default credential is not equal whith the current user account.

     

    PS I tried to recreate the user profile, but the result was ansuccess.


    http://alexxhost.ru
    Thursday, August 25, 2011 8:17 AM

Answers

  • I have solved this problem.
    Someone was connected to the server under other name and has kept the registration data.
    It was necessary to be connected once again under the registration data of the Administrator account and to remember it.


    http://alexxhost.ru
    • Proposed as answer by Sukh828 Thursday, August 25, 2011 1:11 PM
    • Marked as answer by Evan LiuModerator Friday, August 26, 2011 1:12 AM
    Thursday, August 25, 2011 1:06 PM

All replies

    1. Not sure what yourr trying to achieve, are your trying to connet to an another exch server in the same forest or a different forest?
    2. Also, I assume youre using exch 2007?

    Sukh
    Thursday, August 25, 2011 10:17 AM
  • 1. I have only one Exchange server in the forest! The situation is very strange! I am trying to add additional connection to this server locally (from it) by pressing the button Add Exchange forest... and when I use check box "Logon with default credential", the connection are establishing from the test_user account, but not Administrator account!

    2. this is Exchange 2010 Server SP1


    http://alexxhost.ru
    Thursday, August 25, 2011 11:32 AM
  • I have solved this problem.
    Someone was connected to the server under other name and has kept the registration data.
    It was necessary to be connected once again under the registration data of the Administrator account and to remember it.


    http://alexxhost.ru
    • Proposed as answer by Sukh828 Thursday, August 25, 2011 1:11 PM
    • Marked as answer by Evan LiuModerator Friday, August 26, 2011 1:12 AM
    Thursday, August 25, 2011 1:06 PM
  • Hi Alexey,

     

    Glad it resolved, thanks for sharing.

     

    Best Regards,

     

    Evan Liu

     

    TechNet Subscriber Support in forum

    If you have any feedback on our support, please contact tngfb@microsoft.com  

     

     

     

    Friday, August 26, 2011 1:11 AM
    Moderator