none
DashBoard was not deployed RRS feed

  • Question

  • Hai,

        i have installed monitoring service in the server and i have been given "Admin" Permission.
       while am trying to deploy the dashboard in to the server it shows the detail that "Dashboard 'AdventureWorks' was not Deployed".

        can u help me to solve this problem.........

        
    Wednesday, January 23, 2008 6:05 AM

Answers

  • Try this

     

    IIS-->Local Host-->Web Sites

     

    Click on PPS Monitoring

    Right click on Preview and click permissions

    Check if administrators are included or not...

     

    Hope it works

     

    Friday, January 25, 2008 8:48 AM

All replies

  • Are you deploying to Preview or to Sharepoint.

    If you are deploying to Preview make sure that your NT user ID has write permissions to the preview directory on the PPS machine.

    If you are deploying to Sharepoint make sure that the web parts are installed on the sharepoint box.

    You can also check the event log (on the PPS box if preview, on the sharepoint box if deploying to sharepoint) to see if you can get any additional information there.

    Thanks,

    Alyson (Microsoft)

     

     

    Wednesday, January 23, 2008 3:31 PM
  • yes, am deploying the dashboard to the Preview.
    am having the 'Admin' permission in the PPS Machine. still having the problem in deploying the dashboard.

       how to preview the dashboard?
    Thursday, January 24, 2008 9:35 AM
  • Try this

     

    IIS-->Local Host-->Web Sites

     

    Click on PPS Monitoring

    Right click on Preview and click permissions

    Check if administrators are included or not...

     

    Hope it works

     

    Friday, January 25, 2008 8:48 AM
  •  

    Hello I 'm Pablo , just wanna say this worked for me , I was unable to deploy to preview.

     

    Thanks

     

    Wednesday, June 18, 2008 2:24 PM
  • Hi,

    I have a similar problem. I want to deploy my dashboard in sharepoint. In preview its working fine.

    My PPS and sharepoing is located in different machines.

    Can you tell me what all components needs to be installed to deploy the PPS reports in Sharepoint.

    Thanks
    Anirban Biswas (v-anbis@microsoft.com)
    Monday, September 7, 2009 2:59 AM