locked
Win 7, képletöltésnél engedélyt kér... RRS feed

 • General discussion

 • Sziasztok!
  Lehet nem jó helyre írok, akkor bocsánat, de jobb helyet nem találok neki.
  Az a problémám, hogy ha netről (IE8-al) képeket akarok letölteni, akkor az első képnél még simán lemetni a képek mappába.
  Amint egy második képek akarok letölteni, ezt írja ki.
  "C:\Users.\(név)\pictures\gf1.fpg
  You don't have permission to modify files in this network location.
  contact the administrator per permission to take these changes."

  Az Ie-8on nem változtattam semmilyen biztonsági beállítást. Az UAC ki van kapcsolva. Minden frissítés fel van telepítve. A mappáknál meg hagytam mindent gyári, alap beállításnak és adminisztrátorként vagyok bent a rendszerben.
  Nem értem miért csinálja. Meg csak úgy néha csinálja, azt sem értem.
  Valakinek valami ötlet?

  Bocs ha rossz helyre írtam. Csak érdekel, hogy miért csinálja ezt. Már gyanakodtam frissítésre is, hogy lehet abban volt valami, amiért ezt csinálja.
  Amúgy 32 bites ultimate win 7, minden frissítés fent van hozzá.
  Thursday, March 4, 2010 2:51 PM

All replies

 • A "Users" után a pont véletlenül van ott, vagy tudatosan? Furcsa, hogy miért network location-t említ.
  Legrosszabb esetben megpróbálnám egy másik profillal (ha nincs, létrehozom).

  A.

  Thursday, March 4, 2010 3:41 PM
 • Az csak véletlen.
  Már mint csináljak másik profilt, vagy a biztonságnál csináljak? (nem hiszem hogy egy adminisztrátor jogokkal rendelkezőnek kell egy új, másik profil, hogy működjön a képek mappába való letöltés... ezt nem hiszem el, hoyg ezzel működne.

  A users\Roli mappán így vagyunk. Van System, Roli-pc/Roli, adminisztrátor(Roli.)
  A users mappán meg van egy everyone is a 3-on kívül..

  Szerk: Megvan a bűnös. A hálózati megosztásnál nem kell engedélyezni a fájl, és nyomtatás megosztás, akkor nem csinálja ezt.
  De szerintem egy update miatt van ez, mert eddig nem volt ilyen problémám. Ez csak az én véleményem.

  Thursday, March 4, 2010 5:07 PM
 • Á nem jó, még mindig csinálja...
  Thursday, March 4, 2010 7:59 PM
 • Én a probléma okára próbálok rájönni, nem azt mondtam, hogy két profil kell egy felhasználónak egy kép letöltéséhez. Ezért javasoltam azt, hogy egy másik profillal (akár másik felhasználóval) kellene kipróbálni. Ha ott jó, akkor lehet, hogy a saját profilod valamiért megsérült.

  A.
  Friday, March 5, 2010 6:44 AM
 • Értem, köszi. De pl. mitől sérülhetett meg? Mert nindent hagytam a gyári beállításon. Mindig szabályosan volt kikapcsolva a gép.
  Meg pl. nem minden képnél csinálja. Eddig nem volt ilyen bajom. Szerintem egy biztonsági update a hunyó. A múltkori rendszerrnél is csinálta. Az az előttinél meg nem volt vele baj. Csak ezzel az új rendszerrel, meg az előzővel.

  Szerk.: Miért van az, hogy a C meghajtón mindenkinek 3 pipája van (olvasás és végrehajtás, mappa tartalmának listázása, és olvasás)
  Nekem meg az írás is be van kapcsolva alapból. Ennek köze van az UAC-hoz?
  Friday, March 5, 2010 10:09 AM
 • Bármi okozhat egy sérülést...
  Az, hogy nem minden képnél csinálja, már érdekesebb történet. Van-e valamilyen szabályszerűség? Amúgy milyen múltbeli rendszerekről van szó?

  A jogosultságaidhoz van köze, nem az UAC-hoz. Mivel helyi rendszergazda vagy, ezért lehetséges, hogy írhatsz közvetlenül a C meghajtóra.

  A.
  Saturday, March 6, 2010 8:51 AM
 • Értem...
  Nem, semmilyen szabályszerűség nincs benne. Van amikor minden második képnél csinálja, van amikor leszedek 6-7 db-ot, és utána kezdi el egy képnél.
  Múltbéli? Hát volt fent egy 2 hónapos win 7, és február végén vettem észre, hogy ilyet csinál. Előtte lévő rendszernél, meg az azelőttieknél nem votl ilyen, pedig nem kevés képet szedtem le. Meg persze, most ezzel az új rendszerrel is csinálja.

  Értem.

  Köszi a segítséget. Meg agyalsz rajta.
  Saturday, March 6, 2010 8:56 AM
 • Szerintem ezt inkább másik telepített program okozza. Szinte biztos vagyok benne, hogy egy üres oprendszernél ezt nem tapasztalnád, így ebbe az irányba indulnék el.

  A.

  Saturday, March 6, 2010 9:42 AM
 • Hát lehet hogy az adob indesign cs2 a bűnős? Mert azt raktam fel az előző rendszerre, meg most erre. És mikor menteni akartam a dokumentumok mappába, oda is kiírt valamit. De admin jogot adtam neki, (ez még az előző rendszernél volt) akkor utána nem szólt. A mostani rendszernél is megvan adva neki.
  ????
  Saturday, March 6, 2010 9:47 AM
 • Nem tudom. Ha nincs más, akkor akár ez is lehet... Ha leszeded, akkor mi történik?

  A.
  Saturday, March 6, 2010 10:27 AM
 • Nem akarom most leszedni, mert sajnos iskolához kell a program. Május elejéig kell, úgy hogy az már nem sok idő.. utána úgy is váltok 64 bitre, meg nem naygon rakok fel rá majd semmit. Csak a sulihoz kellenek progik.
  Saturday, March 6, 2010 10:31 AM