locked
Scope Hostname Rule item count doesn't match crawl log host name search item count RRS feed

  • Question

  • I've done a full crawl of my Publishing Site with Workflow based site (e.g. URL https://mysite.com), and it's found around 95,000 searchable items (according to the Search Administration > System Status information. When I view the crawl log and click the link for the 95,000 'successes', I can do a search for "URL or Host name", entering a site within my collection, e.g. https://mysite.com/uk. The search then returns 386 results, which is about right.

    However, when create a new search scope, which has a single rule defined as "Hostname = https://mysite.com/uk" and "Behavior = include", the item count only shows 65 items, not the 386 I would expect.

    Any idea why this might happen?


    A true software developer is one who, when told to 'Go to Hell', sees the 'go to', rather than the destination, as harmful.

    Sunday, March 11, 2012 4:53 PM

All replies

  • Have you got 386 after creating a new search scope, which has a single rule defined as "Hostname = https://mysite.com/uk" and "Behavior = include" And Full Crawl?
    Tuesday, April 24, 2012 11:01 AM
  • Sorry, didn't see the reply come in.

    We ended up engaging with a consultant to total re-do our search setup, and I'm not 100% sure what he did, but it works now. Sorry I can't answer your question in that context.


    A true software developer is one who, when told to 'Go to Hell', sees the 'go to', rather than the destination, as harmful.

    Tuesday, May 1, 2012 1:47 PM