none
attributes not appearing in ADUC RRS feed

  • Question

  • Hi Folks - I currently flow a handful of FIM Portal attributes for a user to AD successfully.  However, recently I added several more yet they don't seem to appear in AD or even AD Connector Space. Yet I did add map them in the FIM MA and selected the specific attributes I want within the AD MA such that I could flow them in the sync rule.  I did see them in the Metaverse so I know they are being populated with values.  They just never make out... thought?

     
    Wednesday, May 22, 2013 12:25 PM

Answers

  • So, do you flow them in your synchronization rule?

    Is synchronization rule applied for the user?

    What MA is contributing for this attribute? Could it be precedence?

    Can you see that some other attribute changes in AD after you change it in FIM?

    • Marked as answer by Osho27 Friday, May 24, 2013 6:19 PM
    Wednesday, May 22, 2013 1:09 PM

All replies

  • So, do you flow them in your synchronization rule?

    Is synchronization rule applied for the user?

    What MA is contributing for this attribute? Could it be precedence?

    Can you see that some other attribute changes in AD after you change it in FIM?

    • Marked as answer by Osho27 Friday, May 24, 2013 6:19 PM
    Wednesday, May 22, 2013 1:09 PM
  • Thanks for you suggestion. Your last hint suggested I take a better look at ADUC and noticed that some were getting there, but many were not because the attributes I selected did not align with the right display fields in ADUC.  I was essentially mapping to attributes that were not being used or viewed.

    Friday, May 24, 2013 6:22 PM