locked
“Send To” in SharePoint not working RRS feed

  • Question

  • We have a SharePoint 2007 document list which is opened via a Frame in MS CRM 2011. When hovering over a document the drop down box becomes available. A user notified us that he is no longer able to send a document via SharePoint "Send To" Option. enter image description here

    All options are working when clicking on, except the "Send to" option. Opening directly in SharePoint works fine.

    My guess is that the CRM CSS interfers with the SharePoint CSS.

    Any ideas, experiences?

    Best, Jeppen


    Jeppen Twitter: @DoSTHGreat

    Wednesday, June 18, 2014 9:21 AM

Answers

  • Hi Jeppen,

    Did this only happen to ony that particular user, or all users?

    Have you check if it is related to IE compatibility issue for that particular user?

    Please try different type browsers and IE browser compatibility mode.

    If it works in SharePoint site accessed directly from the browser, tihs issue may caused by CRM CSS for SharePoint CSS, check if it could use F12 developer tool to detect the css if there is any difference between them.

    I would also recommand you post this issue in CRM forumn for a better asisstance regarding SharePoint showed in CRM .

    https://community.dynamics.com/crm/f/default.aspx

    http://social.microsoft.com/Forums/en-US/home?forum=crm

    Thanks,

    Daniel Yang

    Forum Support

    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.


    Daniel Yang
    TechNet Community Support

    Thursday, June 19, 2014 8:21 AM
    Moderator
  • Hi Daniel,

    Thank you for your answer. All the users have the issue.

    Unfortunately I cannot open CRM with another browser than IE.

    I've tried the developer tools and by changing the Document Mode to IE7 and leaving the Browser Mode to IE9 the "Send To" function works again.

    I opened the console in the Developer Tab and found this error message:

    "Unable to get value of the property 'srcElement': object is null or undefined"

    This issue is coming form the SharePoint Server and only in Docment Mode > IE7.

    Thanks for the debugging tips.


    Jeppen Twitter: @DoSTHGreat

    Thursday, June 19, 2014 11:47 AM

All replies

  • Hi Jeppen,

    Did this only happen to ony that particular user, or all users?

    Have you check if it is related to IE compatibility issue for that particular user?

    Please try different type browsers and IE browser compatibility mode.

    If it works in SharePoint site accessed directly from the browser, tihs issue may caused by CRM CSS for SharePoint CSS, check if it could use F12 developer tool to detect the css if there is any difference between them.

    I would also recommand you post this issue in CRM forumn for a better asisstance regarding SharePoint showed in CRM .

    https://community.dynamics.com/crm/f/default.aspx

    http://social.microsoft.com/Forums/en-US/home?forum=crm

    Thanks,

    Daniel Yang

    Forum Support

    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.


    Daniel Yang
    TechNet Community Support

    Thursday, June 19, 2014 8:21 AM
    Moderator
  • Hi Daniel,

    Thank you for your answer. All the users have the issue.

    Unfortunately I cannot open CRM with another browser than IE.

    I've tried the developer tools and by changing the Document Mode to IE7 and leaving the Browser Mode to IE9 the "Send To" function works again.

    I opened the console in the Developer Tab and found this error message:

    "Unable to get value of the property 'srcElement': object is null or undefined"

    This issue is coming form the SharePoint Server and only in Docment Mode > IE7.

    Thanks for the debugging tips.


    Jeppen Twitter: @DoSTHGreat

    Thursday, June 19, 2014 11:47 AM
  • Hi Jeppen,

    Not sure if it is related to CRM 2011 or SharePoint, even IE9 browser issue, as workaround you can IE7 Mode as you have tested. 

    http://community.dynamics.com/crm/f/117/p/100677/195499.aspx

    http://www.roelvanlisdonk.nl/?p=1938

    Thanks


    Daniel Yang
    TechNet Community Support

    Sunday, July 6, 2014 9:13 AM
    Moderator