locked
How to delete a prerecodered file from mediant 1000 RRS feed

  • Question

  • Hi!

    I want previously to excuse, my English is not perfect, And sorry if i write to wrong part of forum.

    Following the advices from this theme I have installed a prerecodered file in our Mediant 1000

    http://social.microsoft.com/Forums/en-US/communicationsservertelephony/thread/6aff1763-347a-4315-b2ee-18715cf13652

    but since last time we hear a terrible noise while holding any call in lync, for example, if I calling to our call center and ask them to readdress the call to another number, so I'll be hear the noise for all holding time. This noise can be covered by the music, enabled in lync client settings (DefaultHold.wma) but it isn't a solution. Because the man, who was readdressed the call to will hear the noise for 1-2 seconds just at the moment when he pick up the phone. This is not good at all

    After all testing manipulations I've came to a conclusion that something wrong happened in our MEdiant 1000. I've  deсided to disable the playing of prerecodered file.

    So I've switched the PLAYHELDTONEFORIP2IP to 0 and reset the gateway. It was useless. Then I've saved the config ini file to PC to delete the "PrerecordedTonesFileName " parameter and loaded it to mediant. It was useless too, the noise was still appeared.

    Then I decided to reload the prerecodered file, but I saw an error message with: "ECOV:File write error:Failed to delete current PRT buffer. Code 40525". It's obviously the last .dat file is still there although i deleted it.

    So what should I do?I suppose that if i could delete the file the noise will disappeare, because i think it will be nothing to make a noise any more.

    Thank you for any advice!

    Best regards from Russia, Olga.



    • Edited by ParaDancer Wednesday, March 20, 2013 1:23 PM
    Wednesday, March 20, 2013 12:55 PM

Answers

  • I would recommend you to consult the AudioCodes engineer. Or you may do the factory reset and reconfigure.


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    • Marked as answer by Lisa.zheng Wednesday, April 3, 2013 10:39 AM
    Thursday, March 21, 2013 8:33 AM

All replies

  • I would recommend you to consult the AudioCodes engineer. Or you may do the factory reset and reconfigure.


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    • Marked as answer by Lisa.zheng Wednesday, April 3, 2013 10:39 AM
    Thursday, March 21, 2013 8:33 AM
  • Hello Olga,

    Have you found a way to remove the PRT file from the gateway?

    Thanks.

    Ron

    Tuesday, February 24, 2015 1:28 AM