locked
Failed To install Client - 2012 SCCM - Following is the Logs RRS feed

  • Question

  • Hi Support .... Below is the log which, i am getting. while i am trying  deploy or install client on machines ....plz help me out 

    <![LOG[Sending message body '<ContentLocationRequest SchemaVersion="1.00">
      <AssignedSite SiteCode="ADC"/>
      <ClientPackage/>
      <ClientLocationInfo LocationType="SMSPACKAGE" DistributeOnDemand="0" UseProtected="0" AllowCaching="0" BranchDPFlags="0" AllowHTTP="1" AllowSMB="0" AllowMulticast="0" UseInternetDP="0">
        <ADSite Name="Default-First-Site-Name"/>
        <Forest Name="wesee.org"/>
        <Domain Name="wesee.org"/>
        <IPAddresses>
    <IPAddress SubnetAddress="131.107.2.0" Address="131.107.2.130"/>
    <IPAddress SubnetAddress="2002:836B:0282:0000" Address="2002:836B:0282:0000:0000:0000:836B:0282"/>
        </IPAddresses>
      </ClientLocationInfo>
    </ContentLocationRequest>
    ']LOG]!><time="09:46:42.900-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="4620" file="siteinfo.cpp:96">
    <![LOG[Sending message header '<Msg SchemaVersion="1.1"><ID>{E34B2C49-F83D-4976-B65F-694D9BF0AFCD}</ID><SourceHost>WIN-12-ADC</SourceHost><TargetAddress>mp:[http]MP_LocationManager</TargetAddress><ReplyTo>direct:WIN-12-ADC:LS_ReplyLocations</ReplyTo><Priority>3</Priority><Timeout>600</Timeout><ReqVersion>5931</ReqVersion><TargetHost>http://WIN-12-ADC.wesee.org</TargetHost><TargetEndpoint>MP_LocationManager</TargetEndpoint><ReplyMode>Sync</ReplyMode><Protocol>http</Protocol><SentTime>2015-02-09T04:16:42Z</SentTime><Body Type="ByteRange" Offset="0" Length="1316"/><Hooks><Hook3 Name="zlib-compress"/></Hooks><Payload Type="inline"/></Msg>']LOG]!><time="09:46:42.900-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="4620" file="siteinfo.cpp:177">
    <![LOG[CCM_POST 'http://WIN-12-ADC.wesee.org/ccm_system/request']LOG]!><time="09:46:42.951-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="4620" file="httphelper.cpp:807">
    <![LOG[Failed to receive ccm message response. Status code = 404]LOG]!><time="09:46:42.956-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="4620" file="httphelper.cpp:1694">
    <![LOG[GetDPLocations failed with error 0x80004005]LOG]!><time="09:46:42.956-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="4620" file="siteinfo.cpp:532">
    <![LOG[Failed to get DP locations as the expected version from MP 'http://WIN-12-ADC.wesee.org'. Error 0x80004005]LOG]!><time="09:46:42.956-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="4620" file="ccmsetup.cpp:11261">
    <![LOG[Failed to find DP locations from MP 'http://WIN-12-ADC.wesee.org' with error 0x80004005, status code 404. Check next MP.]LOG]!><time="09:46:42.956-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="4620" file="ccmsetup.cpp:11117">
    <![LOG[Only one MP http://WIN-12-ADC.wesee.org is specified. Use it.]LOG]!><time="09:46:42.956-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="4620" file="ccmsetup.cpp:10080">
    <![LOG[Have already tried all MPs. Couldn't find DP locations.]LOG]!><time="09:46:42.956-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="4620" file="ccmsetup.cpp:11146">
    <![LOG[GET 'http://WIN-12-ADC.wesee.org/CCM_Client/ccmsetup.cab']LOG]!><time="09:46:43.055-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="4620" file="httphelper.cpp:807">
    <![LOG[Failed to successfully complete WinHttp request. (StatusCode at WinHttpQueryHeaders: 404)]LOG]!><time="09:46:43.058-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="4620" file="httphelper.cpp:1013">
    <![LOG[DownloadFileByWinHTTP failed with error 0x80004005]LOG]!><time="09:46:43.058-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="4620" file="httphelper.cpp:1081">
    <![LOG[Sending Fallback Status Point message to 'WIN-12-ADC.wesee.org', STATEID='308'.]LOG]!><time="09:46:43.058-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="4620" file="ccmsetup.cpp:9756">
    <![LOG[Failed to get client version for sending messages to FSP. Error 0x80041010]LOG]!><time="09:46:43.062-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="4620" file="ccmsetup.cpp:9838">
    <![LOG[Params to send FSP message '5.0.7958.1000 Deployment Error 0x80004005. Url http://WIN-12-ADC.wesee.org/CCM_Client/ccmsetup.cab']LOG]!><time="09:46:43.062-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="4620" file="ccmsetup.cpp:9887">
    <![LOG[State message with TopicType 800 and TopicId {D5B33142-10A3-403C-A2F9-84E7F9F977E5} has been sent to the FSP]LOG]!><time="09:46:43.078-330" date="02-09-2015" component="FSPStateMessage" context="" type="1" thread="4620" file="fsputillib.cpp:752">
    <![LOG[CcmSetup failed with error code 0x80004005]LOG]!><time="09:46:43.109-330" date="02-09-2015" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="4620" file="ccmsetup.cpp:10879">

    Tuesday, February 10, 2015 4:36 AM

Answers

  • This is *not* support. It is a community based forum to provide best effort help. If you want "support" please contact Microsoft Customer Support Services (CSS) or your service provider.

    Based upon the log file above, your Management Point is not healthy. Each and every request to the MP is met with an http error code of 404 which indicates "Not Found". Please review your MP's health.


    Jason | http://blog.configmgrftw.com | @jasonsandys

    • Proposed as answer by Dennis de Roo Tuesday, February 10, 2015 7:14 AM
    • Marked as answer by Daniel JiSun Thursday, March 5, 2015 7:28 AM
    Tuesday, February 10, 2015 5:49 AM

All replies

  • This is *not* support. It is a community based forum to provide best effort help. If you want "support" please contact Microsoft Customer Support Services (CSS) or your service provider.

    Based upon the log file above, your Management Point is not healthy. Each and every request to the MP is met with an http error code of 404 which indicates "Not Found". Please review your MP's health.


    Jason | http://blog.configmgrftw.com | @jasonsandys

    • Proposed as answer by Dennis de Roo Tuesday, February 10, 2015 7:14 AM
    • Marked as answer by Daniel JiSun Thursday, March 5, 2015 7:28 AM
    Tuesday, February 10, 2015 5:49 AM
  • Thanks ...and Sorry For my words ...
    Tuesday, February 10, 2015 9:38 AM