none
AttachProductionServer.ps1 failing when installing for trusted domain RRS feed

  • Question

  • Hi

    Scenario - I have a System Centre DPM 2010 Server installed in Domain A

    There is a two-way forest trust between domain A and Domain B.

    Domain B contains a Domain Controller which also acts as a File Server. I've manually installed the DPM Agent on the the Domain Controller as per the instructions in http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb870934.aspx. I have also specified the -IsNonDomainServer parameters and provided a new username/password

    On the DPM Server, I run the Attach-ProductionServer.ps1 command and get the following error:


    There is failure while attaching production server
    C:\Program Files\Microsoft DPM\DPM\bin\Attach-ProductionServer.ps1 : Login fail
    ure caused by incorrect user name or password.
    At line:1 char:28
    + Attach-ProductionServer.ps1 <<<<  FDC-DPM-STOR2 FILE-SVR-001.tpshealthcare.lo
    cal
        + CategoryInfo          : NotSpecified: (:) [Write-Error], WriteErrorExcep
       tion
        + FullyQualifiedErrorId : Microsoft.PowerShell.Commands.WriteErrorExceptio
       n,Attach-ProductionServer.ps1

    Verify the user name and password and try again.

    I have verified that the username and password are correct for domain B. 

    Any ideas or help would be appreciated

    Thanks

    Michael

    Wednesday, July 16, 2014 11:23 PM

All replies

  • Hi

    If you installed the agent manually from a mapped DPM drive and then set the DPM server does it work?

    Monday, August 11, 2014 5:16 AM