none
Missing Navigation Links on Web Page in IE 10 After Upgrading Browser RRS feed

  • Question

  • Hello Guys,

    One of the clients that is using our website is running into an issue with missing html links on our site in Internet Explorer 10. The client's IT department recently upgraded her web browser from IE 8 to IE 10. Whenever the client uses our site, the html links which appear on the left hand side of the page in a navigation menu are missing on the site. The client reports this issue started occurring after she was upgraded from IE 8 to IE 10. She is the only user affected at her company and it seems our site is the only site affected by this change. Other users of our site at her company are not experiencing any issues.

    Please reference the links below to view two images that contain how our page is supposed to load and how the client sees it.

    http://pasteboard.co/2cLwqkTi.png (Web page with links loaded).

    http://pasteboard.co/2cLtD4Ro.png (Web page with missing links).


    The following troubleshooting steps were attempted to resolve the issue:

    1) Reset IE 10.

    2) Reset Default Settings

    3) Ran IE without any add-ons

    4) Disabled an add-on called roboforms and the antivirus add-on running in IE.

    5) Deleted cookies and cache.

    6) Added our site to compatibility view

    5) Added our site to trusted sites.

    6) Changed the encoding to Western European (Windows)

    Note: Our website is only compatible in IE. 

    Have you guys run into this issue before or know of a possible fix? Thanks.


    • Edited by Syntonix Friday, July 24, 2015 8:13 PM
    Friday, July 24, 2015 8:10 PM

All replies

  • Hi,

    As I known, IE 10 begin to support HTML 5, that's should be the big change from IE 8.

    First, would you please contact the site administrator or developer what's method or code they use to write the navigation bar.

    Then you can try to use F12 developer tool to debug if there is any error when refresh the website.

    What about change the document mode in F12 tool as IE 8 to see if this site can work fine.

    This issue can be definitely caused by incompatible view.


    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Monday, July 27, 2015 7:22 AM
    Moderator