none
Not able to crawl moss 2007 web application using FAST Search 2010 sharepoint connector RRS feed

  • Question

  • HI All,

    We are not able to crawl the site/sitecollections in the Moss 2007 web-application, using FAST Content SSA. only one item is indexed and its giving as below.

    We are getting following error, when trying to crawl the Moss 2007 site from FAST Search for Sharepoint Content SSA (Sharepoint type Content Source)

    Sts3://server/contentdbid = {GUID}

    Exception from HRESULT: 0x81070504 ( Error from SharePoint site: There is no Web named "/sites/SITECOLLXN". )

    what i think is the Sitecollection "SITECOLLXN" is deleted from the server WEBAPPLICATION "www.webapp.com". Eventhough we are not able to crawl other collections from the content ssa,

    One more thing what we observed if we try to crawl the site collection individually it indexes the data leaving "sitecollxn" , but when we try to crawl entire portal using the hostname we get above error and only one item is indexed i.e the start url is indexed and its sts3 protocol,

    We have also tried to exclude the sitecollxn url in crawl rule but in vain. 

    We need to crawl all the sitecollection by choosing "Crawl everything under the hostname for each start address", we need to avoid choosing other option  we cannot keep adding each sitecollection url to the Content Source as it is maintenance overhead. 

    Need your valuable suggestion.


    Nikhil


    • Edited by N Sankolli Monday, October 1, 2012 2:45 PM
    Monday, October 1, 2012 2:38 PM