none
TSWeb simply does nto work with IE10 on Windows 8. RRS feed

  • Question

  • This is REALLY killing me.

    My company uses tsweb to allow remote connectivity. If I use an XP machine from my house I can connect just fine. As soon as I try Win8 with IE10 all I get is "the logon attempt failed." Yes I am using the correct credentials because again, with an xp machine on the desk next to me it works just fine. WHAT is going on?!?

    EDIT: Tried with Windows 7 using ie10 AND ie9... same thing, doesn't work. So does this only with with XP or is it an earlier version of IE that it only works with?

    Monday, May 6, 2013 4:55 PM

All replies

  • Hi Core

    Please try to use compatible mode to connect :

    Open the Internet Explorer ,click F12 key, then change the Brower Mode as “Internet Explorer 10 compatibility view”.

    If it doesn’t work ,try other Brower  mode.

    Best regards,

    Karen Hu

    Tuesday, May 7, 2013 7:48 AM
    Moderator
  • Tried all modes, still doesn't work. Same exact behavior.

    Tuesday, May 7, 2013 9:03 AM
  • Hi,

    you need to have the RDP ActiveX control installed.

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc771908(v=ws.10).aspx

    To use TS Web Access, client computers must be running RDC 6.1. (RDC 6.1 [6.0.6001] supports Remote Desktop Protocol 6.1.) RDC 6.1 is included with the following operating systems:

    • Windows Server 2008
    • Windows Vista® with Service Pack 1
    • Windows XP with Service Pack 3

    Regards.


    Rob^_^

    Wednesday, May 8, 2013 12:26 AM
  • Alex-

    Don't mark something as an answer when you didn't ask the question.

    When the question is answered I'll mark an answer as accepted.

    Wednesday, May 15, 2013 9:34 AM
  • I am facing the same difficulty.  Any luck?
    Friday, November 15, 2013 9:01 PM
  • I am facing the same issue.  Any luck?
    Friday, November 15, 2013 9:02 PM