none
Easy REST Endpoint Question RRS feed

  • Question

  • Hi all,

    When I have a REST Endpoint URl as follows, what do I put in the (query) section?

    http://<sitecollection>/<site>/_api/web/getSubwebsForCurrentUser(query)

    Thanks,

    Kelly


    Personal Blog: http://thebitsthatbyte.com

    Thursday, August 1, 2013 8:53 PM

Answers

  • Hi Kelly,

    The query accepts - webTemplateFilter (webTemplate id) and configurationFilter.

    Ex -

    http://<sitecollection>/<site>/_api/web/GetSubwebsFilteredForCurrentUser(nWebTemplateFilter=-1,nConfigurationFilter=-1)


    Narahari

    ******If a post answers/helps your question, please click "Mark As Answer" on that post and/or "Vote as Helpful*******


    Friday, August 2, 2013 2:48 AM

All replies

  • Hi Kelly,

    The query accepts - webTemplateFilter (webTemplate id) and configurationFilter.

    Ex -

    http://<sitecollection>/<site>/_api/web/GetSubwebsFilteredForCurrentUser(nWebTemplateFilter=-1,nConfigurationFilter=-1)


    Narahari

    ******If a post answers/helps your question, please click "Mark As Answer" on that post and/or "Vote as Helpful*******


    Friday, August 2, 2013 2:48 AM
  • Why do you use GetSubwebsFilteredForCurrentUser instead of getSubwebsForCurrentUser. I can't find documentation for "GetSubwebsFilteredForCurrentUser".

    Here is what I am referencing:

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/jj246789.aspx

    When I make the call using "GetSubwebsFilteredForCurrentUser" I get the following, but I need the OData for all of my sub sites.

     <id>b2f6af6e-3762-4cdc-b8a8-6741133890c1</id> 
    
    
      <title  /> 
    
    
      <updated>2013-08-15T23:50:43Z</updated> 
    
    
    - <author>
    
    
    
      <name  /> 
    
      </author>
    
      </feed>


    Personal Blog: http://thebitsthatbyte.com


    • Edited by Kelly Rusk Thursday, August 15, 2013 11:51 PM
    Thursday, August 15, 2013 10:41 PM
  • Can anyone confirm if the REST API for getSubwebsForCurrentUser is not functioning/has bugs or if I just need the correct syntax?

    Personal Blog: http://thebitsthatbyte.com

    Saturday, August 17, 2013 3:22 PM