locked
Cant take Properties of SHV Default Configuration RRS feed

  • Question

  • hi,

    i am trying to deply NAP VPN enforcement, while configuring on the NPS, i cant take properties of WSHV Default configuration, nothing shows up in event viewer and when i saw the processess and then click on the default configuration, a process is shown for less than a second and then gone. please help me.


    Thanks & Regards, Jazeel Ahmed Siddiqui
    Monday, January 10, 2011 4:19 PM

Answers

  • Can you check whether you installed the .net framework 4.0?

    If yes, please install the package KB2415115, more information is here: http://support.microsoft.com/kb/2415115/en-US.

    Please let me know if you still have this issue after applying this solution.

    Regards

    Qunshu


    Clarification: Microsoft doesn't own any liability & responsibility for any of my posting.
    Monday, January 10, 2011 9:43 PM

All replies

  • Can you check whether you installed the .net framework 4.0?

    If yes, please install the package KB2415115, more information is here: http://support.microsoft.com/kb/2415115/en-US.

    Please let me know if you still have this issue after applying this solution.

    Regards

    Qunshu


    Clarification: Microsoft doesn't own any liability & responsibility for any of my posting.
    Monday, January 10, 2011 9:43 PM
  • the hotfix works for me, thank you very much. :)


    Thanks & Regards, Jazeel Ahmed Siddiqui
    Tuesday, January 11, 2011 5:20 AM