locked
IEAK11 RRS feed

  • Question

  • I created a branding package for ie11 Favorites work  but trusted sites and other setting do NOT get deployed the log is 

    Settings file is        "C:\Users\reale004\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\TBWPHI6G\install[1].ins";
    07/15/2014 13:52:37         Target folder path is   "C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\Custom".
    07/15/2014 13:52:37     Done.

    07/15/2014 13:52:37     Downloading additional customization files...
    07/15/2014 13:52:37         Processing download of the cab files...
    07/15/2014 13:52:37             Migrating cabs version information to per-machine settings...
    07/15/2014 13:52:37             Per-machine settings already exist!

    07/15/2014 13:52:37             Version checking and updating cab file...
    07/15/2014 13:52:37             Required update information for "Branding" cab was not found!

    07/15/2014 13:52:37             Version checking and updating cab file...
    07/15/2014 13:52:37             Required update information for "Desktop" cab was not found!
    07/15/2014 13:52:37         Done.
    07/15/2014 13:52:37     Done.

    07/15/2014 13:52:37         About to clear previous branding...
    07/15/2014 13:52:37         Done.

    07/15/2014 13:52:37         Processing migration of old settings...
    07/15/2014 13:52:37         Done.

    07/15/2014 13:52:37         Processing wininet setup...
    07/15/2014 13:52:37         Done.

    07/15/2014 13:52:37         Processing deletion of connection settings...
    07/15/2014 13:52:37         Existing connection settings weren't specified to be deleted!
    07/15/2014 13:52:37         Done.

    07/15/2014 13:52:37         Processing zones HKCU settings...
    07/15/2014 13:52:37         Done.

    07/15/2014 13:52:37         Processing local machine policies and restrictions...
    07/15/2014 13:52:37             ! processExtRegInfSectionHelper for section"ExtRegInf.Hklm".
    07/15/2014 13:52:37             ! File "custsec.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! File "inetcorp.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! File "inetset.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! Key is  "SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{A509B1A8-37EF-4b3f-8CFC-4F3A74704073}".
    07/15/2014 13:52:37             ! File "seczones.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! File "programs.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! Key is  "SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{A509B1A8-37EF-4b3f-8CFC-4F3A74704073}".
    07/15/2014 13:52:37             Machine is not hardened

    07/15/2014 13:52:37         Done.

    07/15/2014 13:52:37         Processing current user policies and restrictions...
    07/15/2014 13:52:37             ! processExtRegInfSectionHelper for section"ExtRegInf.Hkcu".
    07/15/2014 13:52:37             ! File "custsec.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! File "inetset.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! File "inetcorp.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! Key is  "SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{A509B1A8-37EF-4b3f-8CFC-4F3A74704073}".
    07/15/2014 13:52:37             ! File "seczones.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! File "programs.inf" doesn't exist.
    07/15/2014 13:52:37             ! Key is  "SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{A509B1A8-37EF-4b3f-8CFC-4F3A74704073}".
    07/15/2014 13:52:37             Machine is not hardened

    07/15/2014 13:52:37         Done.

    07/15/2014 13:52:37         Processing legacy policies and restrictions...
    07/15/2014 13:52:37         There are no legacy *.inf files to process!
    07/15/2014 13:52:37         Done.

    I have added the server to the intranet zone and its set ti low


    • Edited by insasy Tuesday, July 15, 2014 6:06 PM
    Tuesday, July 15, 2014 6:05 PM

Answers

  • Hi,

    open and examine the contents of

    C:\Users\{username}\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\TBWPHI6G\install[1].ins

    ! File "custsec.inf" doesn't exist. I think IEAK is looking for these not found files in the above directory.

    1.Review and rebuild your CAB file.

    2. I am not sure about the destination folder... \Internet Explorer\Custom

    I think the IEAK T&C and the IE upgrade path (windows archives previous IE version installs) REQUIRE that the Target Install folder is Internet Explorer.

    Post back with your install[I].ins files contents....

    for security reasons when posting a user folder path, remove your username from the path. eg...\Users\{UserName}\  (XXX out {UserName})

    IE11 ignores the some of the legacy Branding directives...

    see the documentation links here - http://technet.microsoft.com/en-us/ie/bb219517.aspx


    Rob^_^

    • Marked as answer by Michael_LS Friday, July 25, 2014 10:09 AM
    Wednesday, July 16, 2014 1:21 AM

All replies

  • Hi,

    open and examine the contents of

    C:\Users\{username}\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\TBWPHI6G\install[1].ins

    ! File "custsec.inf" doesn't exist. I think IEAK is looking for these not found files in the above directory.

    1.Review and rebuild your CAB file.

    2. I am not sure about the destination folder... \Internet Explorer\Custom

    I think the IEAK T&C and the IE upgrade path (windows archives previous IE version installs) REQUIRE that the Target Install folder is Internet Explorer.

    Post back with your install[I].ins files contents....

    for security reasons when posting a user folder path, remove your username from the path. eg...\Users\{UserName}\  (XXX out {UserName})

    IE11 ignores the some of the legacy Branding directives...

    see the documentation links here - http://technet.microsoft.com/en-us/ie/bb219517.aspx


    Rob^_^

    • Marked as answer by Michael_LS Friday, July 25, 2014 10:09 AM
    Wednesday, July 16, 2014 1:21 AM
  • the can file never gets copied to the workstation 
    Monday, July 28, 2014 3:20 PM
  • Hi,

    What's meaning? Did your issue resolve?

    If no, please check and install all available Windows update, and recreate the package to deploy for test.


    Karen Hu
    TechNet Community Support

    Wednesday, July 30, 2014 8:43 AM