none
FAILURE (5627) :1465: RUN DISM.exe RRS feed

  • Question

  • Hi

    I have a  MDT 2012 server. I have capture one Image and trying to deploy but got this error

    The deployment starts OK and runs Install Operating system to 100% and then it says Running DISM.EXE for a few seconds then it stops with an error:

    FAILURE (5627) :1465: RUN DISM.exe
    Litetouch deployment failed, Returne Code = -2147467259 0x800040005
    Failed to run the action: Install Operating System
    Unknown error (Error: 000015FB; Source: Unknown)
    Task sequence Engine failed! Code: enExecutionFail
    Task sequence execution failed with error code 800040005
    Error Task sequence Manager failed to execute task sequence. Code 0x80004005

    In the dism.log

    Failed to load offline ntuser.dat hive from 'C:\Users\default\ntuser.dat' into registry key '{bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}C:/Users/default/ntuser.dat'. [HRESULT = 0x80070003 - ERROR_PATH_NOT_FOUND]
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Failed to load default user registry hive. [HRESULT = 0x80070003 - ERROR_PATH_NOT_FOUND]
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Unloading offline registry hive: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/SOFTWARE
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Failed to unload offline registry: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/SOFTWARE, the client may still need it open. [HRESULT = 0x80070005 - E_ACCESSDENIED]
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Unloading offline registry hive: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/SYSTEM
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Failed to unload offline registry: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/SYSTEM, the client may still need it open. [HRESULT = 0x80070005 - E_ACCESSDENIED]
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Unloading offline registry hive: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/SECURITY
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Failed to unload offline registry: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/SECURITY, the client may still need it open. [HRESULT = 0x80070005 - E_ACCESSDENIED]
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Unloading offline registry hive: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/SAM
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Failed to unload offline registry: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/SAM, the client may still need it open. [HRESULT = 0x80070005 - E_ACCESSDENIED]
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Unloading offline registry hive: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/COMPONENTS
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Failed to unload offline registry: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/COMPONENTS, the client may still need it open. [HRESULT = 0x80070005 - E_ACCESSDENIED]
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Unloading offline registry hive: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/DEFAULT
    2013-05-13 18:59:32, Info                  CBS    Failed to unload offline registry: {bf1a281b-ad7b-4476-ac95-f47682990ce7}V:/Windows/System32/config/DEFAULT, the client may still need it open. [HRESULT = 0x80070005 - E_ACCESSDENIED]
    2013-05-13 18:59:32, Error                 CBS    Failed to load offline store from boot directory: '\\?\V:\' and windows directory: '\\?\V:\Windows\' [HRESULT = 0x80070003 - ERROR_PATH_NOT_FOUND]
    2013-05-13 18:59:32, Error                 CBS    Failed to initialize store parameters with boot drive: V:\ and windows directory: V:\Windows [HRESU


    The Capture Image got C and D drive and User Profiles on D Drive. ( This is our SOE design)
    So i have changed to theprofilepath to c: and remove the D drive and capture.

    Also i have set the profile path to D when deploying.

    Hope anyone can give me some ideas!

    Best Regard
    AS

       
    Monday, May 13, 2013 11:35 AM

All replies

  • HI Guys,

     Please check and let me know to deploy my image. I got following erros

     

    • Edited by AUSSUPPORT Thursday, May 16, 2013 12:41 AM
    Tuesday, May 14, 2013 8:08 AM
  • HI All,

      I'm trying my best to figure this issue.

     1. Do i need to activate the OS before Capture? ( I got KMS License)

     2. Do we need 500MB Partition to capture?

     3. Do i need to add copyprofile to deploy TS?

     4. Why above image got D:. W:C: and V:?

    AS

    Thursday, May 16, 2013 1:36 PM
  • Hi AUSSUPPORT,

    As mentioned by many good folks from your old post here , you cannot service the image AFTER you customize the profile location. So if you want to capture a reference image, simply exclude the procedures which you take to customize the profile location from your Capture TS. Only apply those tricks during your final deployment. Honestly I didn't have much time reviewing all those error logs so please let me know if that helps.

    Regards.

    Thursday, May 16, 2013 3:17 PM
  • HI Betty,

       Thanks, I didn't put the profile in D Drive or NO D Drive in REFERENCE PC. Everything in C: Drive.  But i did the default user changes in C:

    : 1. Set your environment exactly the way you want it.

    2. Reboot the machine into Safe Mode.

    3. Log on as Administrator.

    4. Rename the folder c:\Users\Default User to c:\Users\Default User.org

    5. Rename the folder c:\Users\Phil to c:\Users\Default User (assuming that "Phil" is your profile folder).

    6. Give everyone read-access to c:\Users\Default User

    7. Create a new account, then log on under this account to test it. _________________________

    Somehow Application that change the Profilepath  not applying to the image. ? and failed

    AS

    Thursday, May 16, 2013 9:02 PM
  • Are you sure you changed _Default User_ instead of _Default_? As far as I'm aware of the first one is merely a junction, not a folder that holds the actual content.

    C:\Users>dir /a
     Volume in drive C is os
     Volume Serial Number is xxxx-xxxx
     Directory of C:\Users
    2012/12/03  16:15    <DIR>          .
    2012/12/03  16:15    <DIR>          ..
    2012/12/03  16:16    <DIR>          Administrator
    2009/07/14  13:08    <SYMLINKD>     All Users [C:\ProgramData]
    2009/07/14  15:12    <DIR>          Default
    2009/07/14  13:08    <JUNCTION>     Default User [C:\Users\Default]
    2009/07/14  12:54               174 desktop.ini
    2009/07/14  15:23    <DIR>          Public

    Anyway, that is not a supported method. If you really want to configure the default user profile manually, I suggest you use copyprofile in the unattend.xml. The procedures may vary depending how you implement this so I don't have any specific instructions but to advise you walk through the WAIK documentation regarding to CopyProfile setting.

    Regards.

    Friday, May 17, 2013 1:51 AM
  • HI,

     Sorry just "Default"  user. Configure everything in workgroup with Administraotr account and set the copyprofile in Deployment TS?

     I think i cannot Sysprep and deployed that SOE Image.  i'll create new Install and re capture.

    But  RUN DISM.exe is failed and where is the Log?

    Found cscript.exe "%SCRIPTROOT%\LTIApply.wsf" failed so where is the log?

    Do i need to activate the OS before Capture? ( I got your instruction now)

    AS


    • Edited by AUSSUPPORT Friday, May 17, 2013 5:12 AM
    Friday, May 17, 2013 5:05 AM