none
Exchange 2007: Attendee List Unavailable on Resource Mailbox RRS feed

  • Question

  • Current Setup: When a user requests a Resource, if the time slot is available, the meeting will be tentatively accepted, and the request gets forwarded to a Resource Delegate who can approve or deny on behalf of the Resource.

    This functionality works properly.

    However, when one of the Resource Delegates tries to view the Attendee List of a meeting, it shows <ATTENDEE LIST UNAVAILBLE>.

    There are several other posts about this, none with fixes or workaround. How can this be resolved?

    Thursday, July 12, 2012 2:09 PM

All replies

  • Hello,

    How about assigning the editor permission on the calendar folder for the delegate?

    Thanks,

    Simon

    Friday, July 13, 2012 3:21 AM
    Moderator
  • The user trying to view the attendees is already a Publishing Editor on the calendar.

    The Resource Delegate on the Resource Mailbox is actually a group, and the sole member of the group is the user who receives the List Unavailable message, and also is listed on the Resource Calendar as having Publishing Editor permissions. (The Delegate is a group so we don't have to null out the Resource Delegates every time we want to make a change)

    Monday, July 16, 2012 2:17 PM
  • I have the same problem with 3 mailboxes. these 3 mailboxes are room mailboxes. i have set the permissions to full and even then i see "Attendee list unavailable"

    Google is not offering a solution, everybody is asking this question but no one has found the solution :-(


    • Edited by Reug Thursday, July 19, 2012 9:48 AM
    Thursday, July 19, 2012 9:48 AM
  • I have the same problem

    My environment is exchange 2007 sp3 & outlook 2010 sp1 

    I resolved it by this hotfix 

    http://support.microsoft.com/kb/2553911/en-us

    Wednesday, July 25, 2012 2:24 AM
  • it is the same problem but i have outlook 2007 and not outlook 2010....

    Also i only have 3 mailboxes that gives me problems. when i create a new profile on a other machine it still is not working. looks like it has nothing to do with outlook. or am i incorrect?

    thanx.

    Wednesday, July 25, 2012 6:41 AM