locked
XP újratelepítés után Felhasználói Fiók bejelentkezési probléma ill. érdekes XP bejelentkezés! RRS feed

 • Question

 • Tisztelt Microsoft!

  Egyik ismerősöm egy kb. 2 éve Windovs XP Pro-val vásárolt gépére újratelepítette a rendszert, mert a sok programtelepítéssel lelassult a rendszer ill. kapott egy vírust is.
  Amikor újratelepítette egy érdekességgel hívott fel amit megnéztem távsegítséggel.
  A helyzet az, hogy normál módban látszott a rendszergazdai Fiók és egyéb giókok nem voltak mellette. Ezzel az volt a problémája, hogy ha megadott jelszót, akkor nem jelent meg a bejelentkezési képernyő, hanem a rendszer működőképes állapotba került. Mivel elég sok üzleti titkot képező adatokat tett fel rá ezért nem szeretné ha más is használná a gépet.
  Szóval megpróbáltam segíteni. Létrehoztam az Ő nevén egy rendszergazdai fiókot. A rendszergazdai beállításokat lementettem egy másik partícióra (Documents and settings mappa). Majd kijelentkeztem és vissza, de már az Ö nevével. És létrehozta a rendszer a mappát. Ekkor a rendszergazdai beállításokat bemásoltam a Documents and Settings mappa és az Ö Fiókja alá. Újra bejelentkezés a nevével és jó volt, jelszó működött. Ezután már csak egy probléma maradt. Ha bekapcsolja a gépet először ismét a rendszergazda Fiókja jelentkezik be. Ha kijelentkezik, majd a nevével vissza akkor jó sőt normál módban a rendszergazda sem látszik.
  Hogy lehet az első indítás utáni bejelentkezést az Ö neve alatt futó Fiókjára állítani, vagyis, hogy a Rendszergazdai Fiók ne jelentkezzen be normál módban.
  Várom segítségüket.
  Tisztelettel:
  VerZoli
  • Edited by Othorvath Friday, November 20, 2009 8:47 PM ----------------
  Friday, November 20, 2009 1:00 AM

Answers

 • Kedves Asteriksz!

  Ezzel a témával nem volt időm mostanáig foglalkozni. A probléma megoldódott.

  Köszönettel:
  VerZoli
  • Marked as answer by VerZoli Sunday, December 27, 2009 10:01 PM
  Sunday, December 27, 2009 10:01 PM

All replies