locked
Installed new SSL, now error when typing To: emai address RRS feed

  • Question

  • hello

    Installed new SSL, now error when typing in  To: emai address box in new message pop up window

    Client Information
    ------------------
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; Trident/5.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E; Tablet PC 2.0; IPH 1.1.21.4019; BRI/2; Creative AutoUpdate v1.40.01)
    CPU Class: x86
    Platform: Win32
    System Language: en-us
    User Language: en-us
    CookieEnabled: true
    Mime Types:

    Exception Details
    -----------------
    Date: Sun Oct 28 17:26:59 CDT 2012
    Message: Invalid argument.
    Url: https://remote.communitylivingselkirk.ca/owa/8.1.393.1/scripts/premium/uglobal.js
    Line: 548

    Call Stack
    ----------


    Dump Event
    ----------
     recordset = null
     type = error
     fromElement = null
     toElement = null
     altLeft = false
     keyCode = 0
     repeat = false
     reason = 0
     data =
     behaviorCookie = 0
     source = null
     contentOverflow = false
     behaviorPart = 0
     url =
     dataTransfer = null
     ctrlKey = false
     shiftLeft = false
     dataFld =
     returnValue = undefined
     qualifier =
     wheelDelta = 0
     bookmarks = null
     actionURL =
     button = 0
     srcFilter = null
     nextPage =
     cancelBubble = false
     x = 0
     y = 0
     buttonID = 0
     srcElement = null
     screenX = 1405
     screenY = 772
     srcUrn =
     origin =
     boundElements = [object]
     clientX = 1112
     clientY = 713
     propertyName =
     shiftKey = false
     ctrlLeft = false
     offsetX = 0
     offsetY = 0
     altKey = false
     errorMessage = Invalid argument.
     errorUrl = https://remote.communitylivingselkirk.ca/owa/8.1.393.1/scripts/premium/uglobal.js
     errorLine = 548
     errorCharacter = 91
     errorCode = 0

    Monday, October 29, 2012 1:35 AM

All replies