locked
[MOSS 2007] Cannot connect to SSL web application / site list RRS feed

  • Question


  • Hi all
    I have a quite strange problem with MOSS 2007 and I cannot solve it..

    I installed MOSS 2007 SP2 on a single server (Windows 2003 Server SP2 + local SQL Server 2005 Standard Edition) without problems

    I created a web application (port 80) and a site list on it without problems; everything is running correctly, I can connect to http://servername and to http://servername/sites/sitename

    Then I created a SSL web application (port 443) selecting "Use Secure Socket Layer"; web application is created without errors
    I created a new site list on this web application and site list creation is correct

    BUT I cannot connect (from the server) to https://servername/sites/sitename or to https://servername
    I always have "Internet Explorer cannot display the webpage" error

    I can connect to any other SSL website using the same Internet Explorer so I don't think it is a browser problem...

    I cannot understand what is the problem; the strange thing is that some months ago I installed another server with the same configuration (web appl on port 80 and web appl on port 443 and sites created on ssl web app) and I had no problem and it is still perfectly running

    I do not have a certificate (and I do not have on the "working server") but I don't think this is the problem; the browser will tell me "There is a problem with this website's security certificate" and I will click on "continue to this website (not recommended)" that's all...

    I tried also to compare the configurations used on the "correctly working server" and the "not working server" but I cannot find any difference

    Any idea ? what else could I check / configure ?

    Thank you

    Corrado

    Friday, October 29, 2010 7:15 AM

All replies