locked
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID+139460 - Applicantion not found (windows 7 home premium sp1) RRS feed

  • Question

  •   I have had problems with go.microsoft.com whenever I try to run the applicantion it always says  not found and have no idea what is up since I can not use this what can I do to fix it. Thanks !!!!
    Tuesday, November 18, 2014 10:17 PM

Answers

  • Whenever I use go.microsoft.com  I have the same display "Aplication not found"  so it gives me more complicated problems and then can not solve ordinary problems on my notebook (windows 7 home premium sp1)  Please can someone help me out please!!!!   Thanks!!!
    • Merged by Michael_LS Monday, November 24, 2014 2:49 AM same post
    • Marked as answer by Mario_sp23 Monday, November 24, 2014 8:05 PM
    Friday, November 21, 2014 6:54 PM

All replies

  •    I have had problems with go.microsoft.com  which is not found every time I need it !!!    Can somebary help me out please since I have no idea about what is up  on my computer and have tryed to use it but no results!!1   Thanks!!!
    • Changed type Mario_sp23 Tuesday, November 18, 2014 9:49 PM
    • Merged by Susie Long Thursday, November 20, 2014 2:40 AM duplicate
    Tuesday, November 18, 2014 9:46 PM
  • share the proper link ? Also provide more details.

    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Wednesday, November 19, 2014 9:07 AM
  • Hi,
    When I access the page -http://go.microsoft.com/fwlink=139460, I got the message as below:
    404 - File or directory not found.
    The resource you are looking for might have been removed, had its name
    changed, or is temporarily unavailable.
    When I access go.microsoft.com, it will go to www.microsoft.com.
    Can you access other websites? In addition, why you post this question to Forefront Client Security forum? Was the issue related to FCS? If not, I think it would be better to ask in Windows 7 forum for professional assistance:
    https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/home?category=w7itpro
    Best regards,
    Susie

    Wednesday, November 19, 2014 9:09 AM
  • Multiple threads  : https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/7120354a-1896-4764-9fdf-0fdcd8b2a752/httpgomicrosoftcomfwlinklinkid139460-applicantion-not-found-windows-7-home-premium?forum=w7itproappcompat


    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Wednesday, November 19, 2014 9:10 AM
  • https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/78930dc4-f239-4986-8885-b885cb64b43f/httpgomicrosoftcomfwlink139460-applicantion-not-found-windows-7-home?forum=Forefrontclientgeneral

    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Wednesday, November 19, 2014 9:11 AM
  •   It  is all right ... I already did it....thanks!!!
    Thursday, November 20, 2014 8:02 PM
  • Its fixed now?

    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Friday, November 21, 2014 1:11 AM
  • Whenever I use go.microsoft.com  I have the same display "Aplication not found"  so it gives me more complicated problems and then can not solve ordinary problems on my notebook (windows 7 home premium sp1)  Please can someone help me out please!!!!   Thanks!!!
    • Merged by Michael_LS Monday, November 24, 2014 2:49 AM same post
    • Marked as answer by Mario_sp23 Monday, November 24, 2014 8:05 PM
    Friday, November 21, 2014 6:54 PM
  • Is this the oner you're taking in your this thread ?

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/7120354a-1896-4764-9fdf-0fdcd8b2a752/httpgomicrosoftcomfwlinklinkid139460-applicantion-not-found-windows-7-home-premium?forum=w7itproappcompat


    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    • Marked as answer by Carey FrischMVP Sunday, November 23, 2014 2:41 AM
    • Marked as answer by Mario_sp23 Monday, November 24, 2014 8:01 PM
    • Unmarked as answer by Mario_sp23 Monday, November 24, 2014 8:08 PM
    Saturday, November 22, 2014 11:00 AM
  • As arnavsharma pointed out, you have already asked this question before. Please only post 1 thread on the same issue so that we can best assist you.

    Don't forget to mark the post that solved your issue as "Answered." By marking the Answer you are enabling users with similar issues to find what helped you. Lewis Renwick - IT Professional

    Sunday, November 23, 2014 12:54 AM