locked
Hp laserjet 1320n kontra windows xp probléma RRS feed

 • Question

 • Tisztelt Fórumozók!


  A Következő a problémám. Adott egy windows xp-t futtató munkaállomás, amihez egy switchen keresztül egy HP Laserjet 1320n ethernet adapteres nyomtató csatlakozik. Eddig a nyomtatásokkal semmi probléma nem volt, gyönyörűen ment minden, A mai napon azonban erről a gépről nem lehet egyetlen dokumentumot sem kinyomtatni, (semmilyen programtelepítés nem volt) már eltávolítottam az illesztőprogramot és a portot is, újratelepítettem, de újratelepítés után is csak egy dokumentuomot hajlandó kinyomtatni, aztán kakukk, semmi, a nyomtató villog, a nyomtatási sor létrejön de az atyaúristennek nem nyomtat. Ehhez a nyomtatóhoz még másik két gép is csatlakozik, azok gond nélkül nyomtatnak, tehát feltételezem nem a nyomtatóval van a gond, hanem ezzel a géppel. Kérdésem az lenne hogy esetlegesen a nyomtatási sor kezelő szervízt lehet-e újratelepíteni valami trükkel, mert hiába állítgatom le, meg indítgatom el, semmi sem történik.

  Ötleteiteket előre is köszönöm.
  Thursday, January 22, 2009 4:21 PM

All replies

 • Elotte meg nehany dolgot kiprobalnek: felvennek egy masik portot, masik nyomtatot, azzal mukodik-e. Illetve ha van lehetoseg, kiprobalnam vagy masik nyomtatoval, vagy ugyanezzel, de lpt vagy usb-re kotve.

   

  A.

  Friday, January 23, 2009 8:30 AM
 • Meg fogom nézni egy másik nyomtatóval ahogy tanácsolod, de sajnos csak egy kaki mátrix van még az irodában (Epson FX 880), de végül is ha a nyomtatási alrendszer rossz akkor elvileg ezen is ki kéne derülnie. Majd jelentkezem, addig is köszönöm a tanácsot.
  Friday, January 23, 2009 3:54 PM