locked
Frontend Transport Service constantly starts and stops RRS feed

  • Question

  • We have 2 exchange servers set up in a DAG. Server A which is primary and Server B which is failover. Server A is fine. Server B constantly complains about service 'Frontend Transport', its constantly starting then stopping. Any ideas?
    Thursday, October 26, 2017 2:57 PM

All replies

  • Hi Hendry,

    I understand the Microsoft Exchange Frontend Transport service stops constantly. Here is an official KB about this issue. Please check the receive connector according to the KB: https://support.microsoft.com/en-sg/help/2958036/the-front-end-microsoft-exchange-transport-service-stops-and-does-not. If the issue persists, please check if there is any event ID generated about it. If yes, please provide the complete event logs.

    Regards,

    Alex Sun


    Please remember to mark the replies as an answer if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    • Proposed as answer by Alex Sun MS Friday, October 27, 2017 3:32 PM
    Friday, October 27, 2017 7:04 AM
  • Hi Hendry,

    Just checking in to see if above information was helpful. Please let us know if you would like further assistance. If the issue has been resolved, please mark the helpful replies as answers, this will make answer searching in the forum easier and be beneficial to other community members as well.

    Thanks for your understanding.

    Best Regards,


    Niko Cheng
    TechNet Community Support


    Please remember to mark the replies as answers.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Thursday, November 2, 2017 2:37 AM