locked
Archival Mailbox RRS feed

  • Question

  • Team,

    I want to enable auto Archival for mail box users please help me to know how to do the setup and configure policy. And how to testing on outlook 2013,2007 and 2010 clients as well.

    Monday, February 29, 2016 3:19 PM

Answers

  • Hi Raritan,

    Thank you for your sharing.

    If above suggestions solve your issue, please make it as answer so that someone who has similar issue could find this thread as soon as possible.

    Best Regard,

    Jim Xu

    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Jim Xu
    TechNet Community Support

    • Marked as answer by Raritan Saturday, March 5, 2016 3:00 PM
    Friday, March 4, 2016 1:48 AM

All replies

  • You are not very specific here, what exactly are you trying to do? If you want to use In-place archives, take a look at this article: https://technet.microsoft.com/en-us/library/dd979800(v=exchg.160).aspx

    • Proposed as answer by jim-xu Friday, March 4, 2016 2:02 AM
    Monday, February 29, 2016 8:27 PM
  • Hi Raritan,

    Welcome to technical forum.

    In the link, you should choose the way which move messages to the archive mailbox.

    1. Move or copy messages manually
    2. Move or copy messages using Inbox rules
    3. Move messages using retention policies 
    4. Import messages from .pst files

    If you want to move mailbox to archive mailbox using Inbox rules, you could configure inbox rules in outlook side; if you want to move mailbox to archive mailbox using retention policies, you should configure retention policy or modify the default MRM policy.

    Best Regard,

    Jim Xu

    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Jim Xu
    TechNet Community Support

    Tuesday, March 1, 2016 3:20 AM
  • Tuesday, March 1, 2016 1:06 PM
  • Hi ,

    I had configured archival policy for few test users and check its working and mails are moving to Archival mailbox when we access mailbox through OWA. But when we access Mailbox using Outlook it doesn't show any single mailbox move to Archival mailbox. Attach is the screenshot. Please check and help for fix up.  For trouble shooting we try configuring new profile and also change the system to check.


    • Edited by Raritan Tuesday, March 1, 2016 1:10 PM
    Tuesday, March 1, 2016 1:09 PM
  • Hi Raritan,

    Please configure outlook with online mode instead of cache mode to check if the issue persist.

    Best Regard,

    Jim Xu

    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Jim Xu
    TechNet Community Support

    Wednesday, March 2, 2016 8:14 AM
    • Proposed as answer by jim-xu Friday, March 4, 2016 2:02 AM
    Thursday, March 3, 2016 2:41 PM
  • Hi Raritan,

    Thank you for your sharing.

    If above suggestions solve your issue, please make it as answer so that someone who has similar issue could find this thread as soon as possible.

    Best Regard,

    Jim Xu

    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Jim Xu
    TechNet Community Support

    • Marked as answer by Raritan Saturday, March 5, 2016 3:00 PM
    Friday, March 4, 2016 1:48 AM