locked
Telepítés megáll 0%-on RRS feed

 • Question

 • Már kb negyedszerre próbálkoztam felrakni a 7est 3 db DVD-t áldoztam rá (igen tudom jobban jártam volna újraírhatóval) és minden alkalommal megáll az Expanding Files résznél 0%-on.64bites evrzióval és 32 bitessel is próbálkoztam.

  64bites AMD proci van benne tehát joggal vártam hogy feltelepül simán a 64 bites változat de sajnos még a 32es sem ment fel.


  2 db merevlemez van a gépemben az első merevlemezen windows Xp van telepítve és a második merevlemezre szerettem volna a 7est telepíteni.


  Találkozott valaki hasonló problémával?

  Saturday, January 17, 2009 7:23 PM

All replies

 •  

   

  Nekem is megáll 0%-on kb 5 percig, de utána megy szépen tovább

   

  Sunday, January 18, 2009 7:40 AM
 • Hali A türelem win 7-et terem Igen sokszor tünik úgy mintha nem csinálna semmit. addig nincs probléma amíg hiba üzenetet nem ad. Nekem kb 1 óra alatt települt fel. Esetleg meg próbálkozhatsz az xp-ből indítani a telepítést, én így tettem fel.
  Sunday, January 18, 2009 8:14 AM
 • Hmm nekem a türelmem elfogyott másfél óra 0%-on való állás után. Gondoltam amíg megnézek egy filmet csak történik valami de nem történt semmi, és véleményem szerint azért másfélóra alatt csak eljutott volna pár százalékig nem egy erős vas de azért 1 GB rammal és egy 3200+-al csak nem tart ennyi ideig.
  Sunday, January 18, 2009 1:17 PM
 • Szia Attila,

   

  Olvasd el az én "thread"-em, telepítési gondok címmel.  Hasonló bajom van, én ABIT KN8Ultra alaplapon vagyok AMD64-gyel, de én még eddig sem jutok el, mert a letöltéskor (vagy az image file kiírásakor) mindig kimaradnak file-ok, s ennek következtében még a "starting windows"-ig sem jutok el.  Nekem eddig 4 dvd-m bánta.

   

  Most várom egy haverom segítségét aki letöltötte, elvileg hibátlanul és ki is írta, hogy azzal el tudom-e indítani a telepítést.

   

  a hu_manus@hotmail.com címen akár chaten is megbeszélhetjük az eddigi tapasztalatokat. 

   

  Üdv,

   

  Tamás

  Sunday, January 18, 2009 2:21 PM
 • Hali!

  Próbáljátok meg a következőt: az iso-t indítsátok image driverből, és onnan telepítsétek. Nekem xp és nero alól simán felment!!(??) Méghozzá második (ill. elsődleges) op rendszernek.. Igaz egy 40G-ás logikai partícióra. 

   

  Sunday, January 18, 2009 5:42 PM
 • Na én feladtam, megpróbáltam Windows alól indítani a telepítést és így eljutott 26%-ig a windowsban majd újra indult majd ezután 36%nál lefagyott megint, fél órára ott hagytam hátha de semmi változás.

  Maradok a jó kis XP-mnél és majd ha kijön egy másik változat talán addigra újra megjön a kedvem kisérletezéshez.

  Azért kössz mindenkinek aki megpróbált segíteni.
  Sunday, January 18, 2009 8:20 PM