none
HashSize parameter unknown in WALinksStorer stage? RRS feed

  • Question

  • Hi,

        Just curious to see if anyone else has encountered a new error we are seeing on our development servers.  We had Fast ESP 5.3 SP4 installed there and went ahead and applied SP5, and the latest SP5 search engine and feeder patches.  After those were applied and we restarted Fast, we saw the following errors in the document processor logs that say that the parameter "HashSize" for the default WALinksStorer stage is unknown.  I see this parameter present on several  of our other systems, but curiously enough, it is NOT present on some of our other servers which were also running 5.3 SP4 until last week.  I tried setting the parameter to 0, but it still gives the same error and can not create a few pipelines because of this.

    Thanks!

    Steph

    ****************************************

    [2013-07-30 11:50:47.618] VERBOSE    systemmsg Clearing all processors and pipelines
    [2013-07-30 11:50:47.707] ERROR      systemmsg Creating processor "WALinkStorer" of class "{'class': 'LinkStorer', 'module': 'processors.LinkStorer'}" failed: ConfigurationParameterUnknown: HashSize
    [2013-07-30 11:50:47.720] ERROR      systemmsg Unable to create pipeline "NewsSearch (webcluster)": ProcessorMissing: Processor "WALinkStorer" not found
    [2013-07-30 11:50:47.723] ERROR      systemmsg Unable to create pipeline "LightweightSemantic (webcluster)": ProcessorMissing: Processor "WALinkStorer" not found
    [2013-07-30 11:50:47.724] ERROR      systemmsg Unable to create pipeline "NewsSearch": ProcessorMissing: Processor "WALinkStorer" not found
    [2013-07-30 11:50:47.725] ERROR      systemmsg Unable to create pipeline "SiteSearch": ProcessorMissing: Processor "WALinkStorer" not found
    [2013-07-30 11:50:47.726] ERROR      systemmsg Unable to create pipeline "Semantic (webcluster)": ProcessorMissing: Processor "WALinkStorer" not found
    [2013-07-30 11:50:47.727] ERROR      systemmsg Unable to create pipeline "Semantic": ProcessorMissing: Processor "WALinkStorer" not found
    [2013-07-30 11:50:47.727] ERROR      systemmsg Unable to create pipeline "SiteSearch (webcluster)": ProcessorMissing: Processor "WALinkStorer" not found
    [2013-07-30 11:50:47.728] ERROR      systemmsg Unable to create pipeline "LightweightSemantic": ProcessorMissing: Processor "WALinkStorer" not found

    Tuesday, July 30, 2013 4:15 PM