none
Install apps MDT RRS feed

  • Question

  • Been messing with this now for days. 

    Im doing deployment still and i want it to install applications, i used to have error 2 

    So i did this:

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/12faf5f9-0c1a-4922-9fdf-b249ed4588fa/unexpected-return-code-2-when-installing-applications?forum=mdt 

    But i get network path not found and end of install screen, same with firefox

    LOG: https://onedrive.live.com/redir?resid=8F390ABF958ECF54!2068&authkey=!ADs8zLSkNOkpbPk&ithint=folder%2clog

    Screens:

    Saturday, November 28, 2015 4:15 PM

Answers

  • Also have to say that this error 2, goes with both

    application with source files
    application without source files or elsewhere on the network      

    Right now, im using without source, but error is still same  

    Edited, fixed the error, Command line was messed up and app name was wrong

    This can be closed now


    • Edited by Ha240x Wednesday, December 2, 2015 3:41 PM
    • Marked as answer by Ha240x Wednesday, December 2, 2015 3:41 PM
    Wednesday, December 2, 2015 7:30 AM

All replies

  • Hi,

    There is a problem with your Working directory \\MDT Deployment Share\DeploymentShare\Applications\

    Your working directory must be like this: ".\Applications\applications name"

    Kind regards

    Per Larsen

    Twitter: @PerLarsen1975 | Blog: osddeployment.wordpress.com

    • Proposed as answer by Andrew Paterson Monday, November 30, 2015 10:57 AM
    • Unproposed as answer by Ha240x Monday, November 30, 2015 1:54 PM
    Sunday, November 29, 2015 6:38 PM
  • Hi,

    There is a problem with your Working directory \\MDT Deployment Share\DeploymentShare\Applications\

    Your working directory must be like this: ".\Applications\applications name"

    Kind regards

    Per Larsen

    Twitter: @PerLarsen1975 | Blog: osddeployment.wordpress.com


    Monday, November 30, 2015 10:40 AM
  • Hi,

    There is a problem with your Working directory \\MDT Deployment Share\DeploymentShare\Applications\

    Your working directory must be like this: ".\Applications\applications name"

    Kind regards

    Per Larsen

    Twitter: @PerLarsen1975 | Blog: osddeployment.wordpress.com


    Have you made the change to the working directory yet?

    You'll keep having this error until you tell MDT where the application source files exist. MDT will use the %DeployRoot% as the root path and you then tell it where to go from there. i.e. ".\Applications\Skype". The example I just used is exactly what you would type into your working directory. No more, no less.

    Monday, November 30, 2015 11:00 AM
  • Hi,

    There is a problem with your Working directory \\MDT Deployment Share\DeploymentShare\Applications\

    Your working directory must be like this: ".\Applications\applications name"

    Kind regards

    Per Larsen

    Twitter: @PerLarsen1975 | Blog: osddeployment.wordpress.com


    Have you made the change to the working directory yet?

    You'll keep having this error until you tell MDT where the application source files exist. MDT will use the %DeployRoot% as the root path and you then tell it where to go from there. i.e. ".\Applications\Skype". The example I just used is exactly what you would type into your working directory. No more, no less.

    Back to this error


    Monday, November 30, 2015 1:30 PM
  • please add the BBD.log

    Kind regards

    Per Larsen

    Twitter: @PerLarsen1975 | Blog: osddeployment.wordpress.com

    Monday, November 30, 2015 7:22 PM
  • please add the BBD.log

    Kind regards

    Per Larsen

    Twitter: @PerLarsen1975 | Blog: osddeployment.wordpress.com

    https://onedrive.live.com/redir?resid=8F390ABF958ECF54!2068&authkey=!ADs8zLSkNOkpbPk&ithint=folder%2clog

    Anyone got any ideas????

    • Edited by Ha240x Wednesday, December 2, 2015 7:28 AM
    Monday, November 30, 2015 7:41 PM
  • Also have to say that this error 2, goes with both

    application with source files
    application without source files or elsewhere on the network      

    Right now, im using without source, but error is still same  

    Edited, fixed the error, Command line was messed up and app name was wrong

    This can be closed now


    • Edited by Ha240x Wednesday, December 2, 2015 3:41 PM
    • Marked as answer by Ha240x Wednesday, December 2, 2015 3:41 PM
    Wednesday, December 2, 2015 7:30 AM