locked
XP home akitválás RRS feed

 • Question

 • Üdv! srácok!

  A történet a következő: Fujitsu Scaleo600-as gépben megdöglött az alaplap, nem használták már jó ideje, most cseréltem egy hasolóra, de az Xp nem indult el, bootnál bsod majd restart.. teleptőlemezzel javítottam a rendszert, de bejelentkezésnél szerezne egyből aktiválni magát, amit nem tud megtenni, mert nem jön elő se ablak, se semmi.. :F
  tipp?
  előre is köszi a válaszokat!
  Üdv! helkis
  Thursday, August 13, 2009 8:50 PM

All replies

 • Internetre csatlakoztatva van? Csokkentett modban sem jelenik meg semmi? Egyaltalan mi jelenik meg?

  A.
  Friday, August 14, 2009 7:02 AM
 • nincs netre csatlakoztatva, de akkor is elő kellene jönnie annak az ablaknak, amin ki lehet választani, hogy neten, telefonon akarom-e aktiválni, ez sajnos nem jön elő akármelyik felhasználóval is "lépek be". helyette egy ideig dolgozik a gép az egér kurzorából ítélve, de nem történik semmi, az asztal háttérképe megjelenik, de se ikonok, se tálca, se semmi, crtl+alt+del-re se jön elő semmi. csökkentett módban hálózattal ugyanez a szitu, hálózat nélkül be tudok lépni, de aktiválási ikonra klikkelve azt mondja, hogy nem lehet csökkentett módban aktiválni, indítsam normálban..
  ugyanezen a gépen egy másik hdd-re felraktam szűzen a rendszert, simán tudtam aktiválni, a wpa.dbl-t átmásoltam a hibás rendszerbe, de ugyanúgy aktiválást kér a cucc..
  Friday, August 14, 2009 7:15 AM
 • Probald meg az utolso ket hozzaszolas kozul az egyiket.

  http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-373261.php

  A.
  Friday, August 14, 2009 8:13 AM
 • a legutolsót tegnap megtaláltam valamerre neten, azt kipróbáltam nem hozott sikert, a másikat kipróbálom és jelzem milyen eredménnyel zárult!
  köszi az eddigieket is!
  üdv! helkis
  Friday, August 14, 2009 5:13 PM
 • sajnos a másik megoldás sem vált be.. :(
  valahogy parancssorból nem lehet aktiválni? vagy a karaktereket kiszedni amit el kellene küldeni sms-ben?
  Friday, August 14, 2009 6:27 PM