locked
Quad Monitors and Vista... RRS feed

  • Question

  • I have quad monitors and have them in a cube.  In vista my top left monitor pushes down on my bottom left monitor there for making it to small of the last row of icons.  If i put everything on the top monitor it works fine but i would like it to work on the bottom left.

     

    My Setup: http://xsulfur.com/media.php?file=problem/1.JPG

     

    My Desktop: http://xsulfur.com/media.php?file=problem/2.png

     

    My System:

     

    PSU: Topower 1200W

    Mobo: Asus Striker II Extreme

    GPU1: Nvidia 8800 Ultra 768MB

    GPU2: Nvidia 8800 Ultra 768MB

    Processor: Core 2 Extreme Quad Q6850 @ 3.0 GHz OC ~ 3.4 GHz

    RAM: 4 x 1024MB(1GB) Corsair Dominator 800MHz 2.10V OC ~ 1066 MHz

    Harddrive1: Western Digital 160GB 10,000 RPM(Boot drive)

    Harddrive2: Seagate 750GB 7,200 RPM

    OS: Windows Vista Ultimate x64, Ubuntu 8.04, OpenSUSE 11

    Sound: Creative Sound Blaster Extreme Gamer

    Monitors: 4x HP w2207 22"

     

    All help and suggestions appreciated.  Please let me know if you need more information.

     

    Thanks
    Sloter

    Friday, November 28, 2008 5:44 AM

Answers

All replies

  • Hi Sloter,

     

    I cannot open your links to view the pictures. Please give us detail description of your question.

     

    Meantime, you may try to upgrade your video card for both display adapters, 

     

    http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_180.48_whql.html

     

    Also please download the driver and utility for the monitors.

     

    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=3363837

     

    You may install the latest driver and configure the monitors in the utility.

     

    Important Note: Microsoft provides third-party contact information to help you find technical support. This contact information may change without notice. Microsoft does not guarantee the accuracy of this third-party contact information.

     

    Monday, December 1, 2008 8:24 AM
    Moderator
  • Arthur Xie - MSFT,

    Sorry about the bad links, i have fixed them.  Also i did not know i had to install the monitor utility but i will do that as soon as i get my top left monitor back.  I had to return it due to pixel issues and it should be here Wednesday.  I will post back updating you.

    Thanks,
    sloter
    Monday, December 1, 2008 11:57 AM
  • Hi Sloter,

     

    Thank you for updating the case. If there is any question regarding this issue, feel free to post. 

    Tuesday, December 2, 2008 6:08 AM
    Moderator