locked
XP SP3 help RRS feed

 • Question

 • Sziasztok,

  Van egy XP SP3-am egy adminisztratori fiokkal. A gond az lenne, hogy amennyiben halozatrol probalom elerni, minden egyes esetben kapom a hulye access denied uzeneteket :( Ha sc parancsot akarok futtatni, ha adminisztrativ share-re akarok rajelentkezni, ha computer management snap-in-t akarom futtatni... mindig :(. Mi lehet a gond? Hogy "lemodellezzem", itthon is felraktam egy sp3-at virtual gepre, es nagyjabol ugyan ez a hiba fogad, annyi plusszal, hogyha masik XP-rol vagy Server 2003-rol akarok rajelentkezni, akkor a loginnal egybol kivan szurkitve a usernév es guest van beirva - főleg, hogy le is van tiltva a guest account (az eredeti gepnel XP-rol nem neztem meg).

  Elore is koszi a segitseget
  Niki
  Thursday, March 5, 2009 3:37 PM

All replies

 •  XP Home vagy Pro? Tartomany vagy munkacsoport? Tuzfal kikapcsolva?

  Sp3 utan a szolgaltatas automatikusan engedelyezve lesz: http://thebackroomtech.com/2008/10/03/windows-xp-firewall-service-is-enabled-after-installing-xp-sp3-even-if-it-was-previously-disabled/

  A.
  Friday, March 6, 2009 7:05 AM
 • Elso ranezesre ez a "Network Access: Sharing and security model for local accounts" group policy beallitas miatt van. A beallitast elerheted a kovetkezokepp: start - futtatas - gpedit.msc --> a megjeleno ablakban a Computer configuration / Windows Settings / Security Settings / Local policies / Security Options alatt. Nezd meg kerlek, hogy neked mire van allitva. Ahoz, hogy neked mukodjon amit szeretnel - tehat a guest-en kivul massal is be tudj jelentkezni - Classic-on kell lennie.

  Krisz


  Krisztian M.
  Tuesday, March 24, 2009 12:10 PM