none
Project Server Installation & Configuration RRS feed

  • Question

  • .net 3.5, iis6 , sqlserver2008 moss 2007 is installed.Project server 2007 is installed finally.

    While entering central admin url in operation we are not able to see the services in farm.

    after creating ssp in central admin we were not able to see the ssp contents.

    Please give the solution .

    what might be the problem.

    Thanks in advance

     

    Friday, December 16, 2011 11:33 AM

All replies

  • Hi there,

    Regarding the services on the farm, what account are you accessing central admin with, does this account have local admin access to the App server?

    Thanks

    Paul


    Paul Mather | Twitter | http://pwmather.wordpress.com
    Friday, December 16, 2011 2:01 PM
    Moderator
  • Elaborate more on what you are looking for.  The answer are many.

    Cheers!


    Michael Wharton, MBA, PMP, MCT, MCSD, MCSE+I, MCDBA
    www.WhartonComputer.com
    Friday, December 16, 2011 4:17 PM
    Moderator
  • I have the following problem. In the Administration Central of the Sharepoint, I do´nt find the Project Application Service.

    Saturday, December 17, 2011 11:21 AM
  • Hi there,

    Have you installed Project Server 2007 on to all the SharePoint Servers in the farm? Have you click the Custom radio button to see all Services? Might be worth looking at the TechNet article:

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc197479(office.12).aspx#section2

    Thanks

    Paul


    Paul Mather | Twitter | http://pwmather.wordpress.com
    Saturday, December 17, 2011 11:39 AM
    Moderator
  • Im having a standalone server containing  .net framework 3.5,Moss 2007,Projectserver 2007,SQL server 2008 .here my OS is windows server 2008 .But when i login with the account which is having admin privilages to the central admin page in operations i am not able to see the services on the farm option .

    And also the same central admin URL when given in any of the client System error is thrown for the page

    Plz let me no the solution for this

    DO i have to uninstall and do it from beginning ..................? plzzzzzzzz help me out

    Monday, December 19, 2011 4:13 AM
  • What error is thrown? You mention the account has admin rights in Cental Admin, but does the account your are login on with have local admin rights on the box?

    Thanks

    Paul


    Paul Mather | Twitter | http://pwmather.wordpress.com
    Monday, December 19, 2011 8:12 AM
    Moderator