locked
W7 frissítések után előjönnek a régi hibák RRS feed

  • Question

  • Amikor elkezdtem használni a Windows7-et, néhány dolog nem működött rajta. Ilyen volt pl. a képkeresés (bing, google, altavista), illetve nem tudtam elérni a céges hálózati háttértérat - konkrétan 0,5 - 3 percbe telt egy doksi megnyitása. Használható megoldást sehol nem kaptam a problémákra, viszont idővel szépen megszűntek.

    Problémám az, hogy a folyamatos frissítgetésekkel ezek a problémák visszatértek, gyakorlatilag használhatatlanná téve a gépemet a munkára. A legutóbb is annyi időt fecséreltem a megoldáskeresésre, hogy most inkább hozzá sem kezdek.

    Összefoglalva, a W7 megbízhatatlan, instabil, még a hibajelenségekben sem következetes rendszer (bár, amikor működik véletlenül, kivételesen kényelmes és használható). Ha a hibák bonyolultabban annál, hogy bekapcsolva maradt a CapsLock, akkor se magyarul, se angolul nem lehett megoldást találni. Viszont fél napokat vont el a munkámtól a kutakodás, próbálgatás.

    Nem kell válasz, csak ki akartam dühöngeni magam valahol. A megoldás pedig, hogy vagy jön egy frissítés, ami egy ideig használhatóvá teszi a gépem, vagy az irritáció eléri azt a szintet, hogy átállunk egy másik rendszerre, ami legalább nem bizonyítottan akadályoz.

    Wednesday, September 15, 2010 9:18 AM